Отсега знаем, че 2018 г. ще е изпълнена с детски

...
Отсега знаем, че 2018 г. ще е изпълнена с детски
Коментари Харесай

Звездните бебета, които очакваме през 2018-а

Отсега знаем, че 2018 година ще е изпълнена с детски рев и нови членове в редица световноизвестни фамилии.

През новата година принц Уилям и брачната половинка му херцогиня Кейт ще станат родители за трети път. В началото на септември от двореца Кенсингтън оповестиха публично радостната вест. Все още не се знае братче или сестриче ще си имат принц Джордж и принцеса Шарлот.

Бебе номер 3 чака и фамилията на Ким Кардашиян и Кание Уест. Риалити звездата и рапърът оповестиха новината, че чакат дете от сурогатна майка ден преди светът да узнае за бременността на херцогиня Кейт, заяви vesti.bg

Кланът Кардашиян обаче ще се усили не с един, а с двама членове, откакто преди броени дни сестрата на Ким - Клои, разкри, че ще става майка.

През новата година моделът Криси Тейгън и изпълнителят Джон Леджънд ще станат родители за повторно. Тейгън заяви новината по обичайния метод - в Инстаграм. Двойката към този момент има една щерка.

Звездата на Холивуд Джесика Алба чака през 2018-а на бял свят да се появи третото ѝ дете, което ще бъде момченце. А на ангела на Victoria`s Secret Миранда Кър ѝ следва да стане майка за първи път.

През 2018 година американският плувец Майкъл Фелпс също ще има мотив да почерпи. През лятото той разгласи, че брачната половинка му е бременна за повторно.

тагове звездни бебета 2018 година
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР