Отсега се вижда, че еднопартийно управление няма да има. Затова

...
Отсега се вижда, че еднопартийно управление няма да има. Затова
Коментари Харесай

Карадайъ: Еднопартийно управление няма да има

Отсега се вижда, че еднопартийно ръководство няма да има. Затова още занапред партиите би трябвало да заложат на разговора за образуване на държавно управление след изборите. Това резюме направи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ след близо час диалози при президента Румен Радев.

" Формирането на държавно управление в този парламент е невероятно. Народната сентенция споделя, че къщата е такава, каквато е основата. А основата на това Народно събрание потегли с реваншизма, с опълчването, омразата, лъжата, арогантността, самонадеяността, самодостатъчността. Обобщено казано - основата е неналичието на разговор ", съобщи водачът на Движение за права и свободи.

" Видяхме, че при съществуването на толкоз доста рецесии - обществена, бежанска, икономическа, от политическа позиция би трябвало власт и съпротива да са в разговор в търсене на решения. Такъв обаче липсваше ", настоя той. И още веднъж акцентира, че 47-то Народно събрание няма по какъв начин да излъчи устойчиво и отговорно държавно управление. Затова всички би трябвало да си вземат поука от последните 12-13 година, от моделите и методите за правене на политика, добави Карадайъ. Само тогава в действителност ще има решение, съгласно него.

По думите му алените линии, отрицанието и омразата се употребяват от политически сили, които нямат политически цели, платформи и нямат какво да предложат на българските жители като виждане.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР