Отсега обявявам, че съм кандидат за първата кола, при условие

...
Отсега обявявам, че съм кандидат за първата кола, при условие
Коментари Харесай

Дългоочаквано! Ето Го Първия Турски Автомобил! Вижте Само При Кого Ще Отиде Първата Бройка!

" Отсега разгласявам, че съм претендент за първата кола, при изискване че платя нейната цена ", разгласи турският държавен глава.

" Вече я няма остарялата Турция, на която в предишното направляваха всяка стъпка и с чието бъдеще си играеха по този начин, както си пожелаят ", сподели още той.

Петте компании, които ще вземат участие в консорциума, са " Anadolu Holding ", " BMC Group ", " Kiraca Holding ", " Turkcell " и " Zorlu Holding ", написа " Хабертюрк ".

" Срамота за нашата страна е, че до момента в Турция, където годишно се продават 757 хиляди автомобила, не е направена сходна стъпка ", разяснява Ердоган.

Президентът даде обещание, че персонално ще поддържа плана. Той даде да се разбере, че не желае и минимум закъснение в реализирането му, защото този план има особено място в задачите на Турция за стогодишнината от основаването на републиката, която ще се празнува през 2023 година

Ердоган назова " храбреци " ръководителите на петте компании, които ще се заемат със основаването на турски автомобил, и им пожела на добър път, написа през днешния ден и в. " Стар ".

Вестникът цитира и думите на шефовете на петте компании, които споделят насладата и гордостта си от идното начинание. Директорът на " BMC Group " Етхем Санджак съобщи, че гледа на задачата като народен дълг, неговият сътрудник от " Kiraca Holding " Инан Кърач сподели, че Турция няма потребност от външен сътрудник, с цел да направи собствен личен автомобил, а шефът на " Turkcell " Ахмет Акча цитира поговорката, че " Съдбата обича тези, които поставят старания ".

" Този път няма да може да ни спрете ", написа в заглавие през днешния ден в. " Гюнеш ".

" Турция, чиито планове за локален аероплан и локални оръжия бяха спъвани в предишното посредством разнообразни саботажи, натисна копчето на 56-годишната си фантазия - да създаде локален автомобил ", написа вестникът.

Изданието акцентира, че автомобилът ще бъде " от горната страна до долу турски ", като задачата е от каросерията до гумите всичко да бъде на 100 % локално произвеждане.

Преди към 2 години Турция закупи патентите на технологиите и моторите на Saab 9-3. Именно въз основата на тези технологии ще бъде основан автомобилът, а това значи, че той ще бъде много благонадежден. Дизайнът му обаче ще е радикално друг от този на Saab 9-3.

Проектът ще обезпечи работа на хиляди хора. Стремежът е новият автомобил също по този начин да бъде на налична цена за турските жители.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР