Отсъдената дузпа за Манчестър Юнайтед срещу Пари Сен Жермен в

...
Отсъдената дузпа за Манчестър Юнайтед срещу Пари Сен Жермен в
Коментари Харесай

УЕФА обясни защо има дузпа за "Манчестър Юнайтед"

Отсъдената дузпа за " Манчестър Юнайтед " против " Пари Сен Жермен " в реванша от осминафиналите на Шампионската лига провокира бурни реакции измежду футболните почитатели. Съдията на мача Дамир Скомина уточни бялата точка в четвъртата минута на продължението на постоянното време, откакто се съветва със системата VAR, а Маркъс Рашфорд прати топката в мрежата на Джануиджи Буфон и обезпечи място на " алените дяволи " на четвъртфиналите в шампионата.
Мисията изпълнена: Обезкървеният " Юнайтед " шокира ПСЖ на " Парк де Пренс " Тимът на Оле Гунар Солскяер влезе в историята
От Международната футболна централа (УЕФА) обаче обявиха, че наказателният удар е бил действителен, макар спорните отзиви.

Снимка: uefa.com

Част от футболните специалисти и играчи (сред които и Неймар) обявиха, че дузпа не е трябвало да бъде отсъждана, защото бранителят на ПСЖ Преснел Кимпембе е бил с тил към топката и не е могъл да прибере ръката си към тялото.

" След видеопрегледа на обстановката реферът удостовери, че дистанцията сред топката и ръката не беше дребна и затова ударът не може да бъде непредвиден. В допълнение ръката на отбрана не е покрай тялото. Това усили размера на тялото му и спря пътя на топката към вратата. Съдията, затова, отсъди дузпа ", се споделя в мнението на УЕФА.
Неймар за дузпата: Това е позор! Бразилецът с неприятни думи към съдийската бригада
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР