Отрупани маси с най-скъпите и отбрани мезета и питиета. Цигански

...
Отрупани маси с най-скъпите и отбрани мезета и питиета. Цигански
Коментари Харесай

Скандално: Цар Киро пръска пари за тузарско парти

Отрупани маси с най-скъпите и защити мезета и напитки. Цигански оркестър, който часове забавлява на уше частното тузарско празненство на Рашкови. Видеооператори и фотографи, които документират всяка наздравица и благопожелание на микрофона от Цар Киро и спътницата му Царица Костадинка, която седи по турски със скръстени крайници на баровския стол. Банкноти от по 50 и 100 лева в ръцете на артистите, които и за момент не стопират да поздравяват щастливия прародител и компанията.

Това представляваше чалга вакханалията, сътворена в града под тепетата, видя " България Днес ". На масата пред някогашния пандизчия се лееше марково и отлежало уиски, чиято цена доближава 200 лв.. Храната е на стомах, а атмосферата обагрена от гневни кючеци, в които ефективно присъединяване взима и самият Кирил Рашков в разгара на купона.

" Много хубаво се получи. Празнува раждането на правнуче. Много се веселя, че бях там, ние сме другари ", сбит бе пред " България Днес " видеооператорът Митко Касъмов, снимал бурния ваучър, без да издава повече детайлности от боязън Рашков да не му се разсърди.

От публикуваните клипове се вижда, че празненството се разгаря на тузарско място, с панорамна панорама към пловдивските тепета и стени, които в действителност са огромни прозорци. В помещението има и кухненски бокс и то подухва повече на лична резиденция, в сравнение с заведение. На няколко пъти гьобеците стопират, с цел да може Цар Киро и Царица Костадинка да вземат микрофона и да насочат сърдечни поздрави към всички близки и другари, почели събитието. Дори в един миг Кирил Рашков се разчувства, споделяйки, че най-вече на този свят обича децата.

Домът на Цар Киро и палатите на сина му Ангел и внука му Йорго в пловдивското село Катуница бяха опожарени от ядосани поданици на 23 септември 2011 година Причината бе, че на същата дата хора на Рашков прегазиха с микробус 19-годишния Ангел Петров. Ден по-късно спря сърцето и на 17-годишния му другар Павел Толев. Близо осем години по-късно родата на Рашков очевидно е позабравила за проблемите в Катуница и продължава да живее царски.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР