Отрупаната коледна трапеза може би е една от основните причини,

...
Отрупаната коледна трапеза може би е една от основните причини,
Коментари Харесай

Жените над 47 години готвят най-вкусните коледни ястия

Отрупаната коледна софра може би е една от главните аргументи, която прави най-големия християнски празник толкоз чакан интервал от годината. Изследване, което е било извършено в Обединеното кралство, демонстрира, че множеството английски дами готвят най-изкусните коледни блюда чак след навършване на 47-годишна възраст.

Бързането и стресът към безкрайния лист със задания са измежду главните аргументи, които карат дамите да вършат всевъзможни неточности, до момента в който готвят . Най-често срещаните кулинарни несполуки са прекомерно воднистите ястия, а над 9% от представителките на нежния пол постоянно не помнят да размразят пуйката.

 коледна вечеря Thinkstock

Анкетата демонстрира, че средностатистическите британки се заемат напълно с приготовленията на коледния обяд или вечеря откакто станат на 32. Две трети от тях споделят, че ги е боязън да се развихрят в кухнята, с цел да не се провалят в очите на личните им майки.

За тяхно утешение водещи готвачи на Острова допълват:
"Трудно е да подготвиш подобен огромен набор от ястия, без да не направиш неточност. Почти всички забравяме да прибавим даден артикул или постоянно объркваме пропорциите на съставките. "

 коледна вечеря Thinkstock

В листата с проблематичните обстановки влизат също и неналичието на задоволително принадлежности за гостите, а 3% от дамите описват, че постоянно се натравят с некачествена храна в интервала сред Коледа и Нова година .

Въпреки терзанията на множеството дами по отношение на готварските им умения, над 28% от запитаните мъже са на мнение, че техните партньорки готвят надалеч по-добре от тъщите им.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР