Отровното трио, в което влизат адвокат Николай Хаджигенов, Армен Бабикян

...
Отровното трио, в което влизат адвокат Николай Хаджигенов, Армен Бабикян
Коментари Харесай

Отровното трио“ са сигурни, че прокуратурата ги подслушва

" Отровното трио ", в което влизат юрист Николай Хаджигенов, Армен Бабикян и проф. Велислав Минеков имат сведения и персонални наблюдения , че са проследявани от прокуратурата.

На брифинг от блокирания площад пред Министерски съвет " Отровното трио " уточни, че елементи от техни разговорили се появили по други медии, което било повече от необичайно. " Отровното трио " желае да знае отговора от прокуратурата дали са проследявани, за какво и каква е повода за това.

Те имат сведения, че след прослушването на диалозите им, ГЕРБ ги употребяват като опасност за уволняване и спиране на бизнес . " Към нас са предявени обвинявания, службите работят в обвинявания, че ние работим против страната ", разясниха те и показаха, че прокуратурата разполага с четири скъпи държавни машини за подслушване.
 ГЕРБ нямали какво да си кажат с Отровното трио и с провалени политици
ГЕРБ нямали какво да си кажат с Отровното трио и с провалени политици

Склонни били на разговор с протестиращите, само че желали те да имат ясни претенции

Адвокат Николай Хаджигенов съобщи, че нито един от 1800-те прокурори няма да образува дело против Иван Гешев. Той уточни, че имало задоволително данни за прокурори в страната, упрекнати за заграбване в изключително огромни размери и изнудвания на хора посредством рекети.

" Кога основният каскет на Републиката ще образува досъдебно произвеждане против тези прокурори, доколкото филмите са напълно задоволителни , а джужетата са три наброй ", запита юрист Хаджигенов и настоя да знае по кое време и какво ще се случи.
 Христо Иванов упорства да се ревизира и наличието на първия запис
Христо Иванов упорства да се ревизира и наличието на първия запис

Прокуратурата няма да проверява по същност записа, а ще прикрие

Той е уверен, че хората ще получат оставката на основния прокурор Иван Гешев. Протестите ще ескалират всеки ден , закани се юристът и акцентира, че жителите би трябвало да бъдат жители, а " Отровното трио " им посочило по какъв начин да бъдат такива.

Кога държавното управление на ГЕРБ е казвало истината за последните 10 години, запита още юрист Хаджигенов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР