Отровното трио и гражданите стартира нова платформа, целяща да гарантира

...
Отровното трио и гражданите стартира нова платформа, целяща да гарантира
Коментари Харесай

Стартира платформа ”Мутри вън!”, за да се гарантира честността на изборите

”Отровното трио и жителите ” започва нова платформа, целяща да подсигурява честността на изборите. Идеята, съгласно оповестеното, е да се спрат измамите и операциите при броенето на бюлетините, както и опитите за пазаруване на гласове.
Това оповестиха във Фейсбук проф. Велислав Минеков, Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов.

" Мутрите са във властта и тъкмо те ще вършат изборите. Достатъчни са 15000 индивида, разпределени в секциите в България, с цел да държим мутрите надалеч от свещеното ни право на глас. Те са подготвени на всичко и ние би трябвало да изградим ЩИТ за почтени избори!
Наблюдателите, които ще пазят резултата, би трябвало да наблюдават изборния развой, преброяването на бюлетините, правилното регистриране на резултатите в протоколите и по-късно да получат заверено копие от протокола на изборната секция. Всеки ще снима копието и ще го качи в специфичното ни мобилно приложение „ Дръж мутрите вън “. Това е нашият преброителен щаб, с цел да обработим резултатите и да ги публикуваме в действително време. В рамките на мрежа за партньорство с други извънпарламентарни сили, ще разменяме и съпоставяме резултатите. Вече има благосклонност за това ", показват още от " Отровното трио ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР