Отровното трио - адв. Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и

...
Отровното трио - адв. Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и
Коментари Харесай

Отровното трио: Да донесем играчки от „Хиполенд“ на протеста

Отровното трио - адв. Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян, прикани протестиращите да донесат на митинга тази вечер детски играчки, по опция закупени от веригата Хиполенд.
Днес три държавни ведомства - Национална агенция за приходите, Икономическа полиция и Главна дирекция " Надзор на пазара ", ревизират магазините за играчки.
" Благодаря Ви, господин служител на реда, че едвам не ослепихте едно 17-годишно момче, което по никакъв метод не Ви е заплашило, като го напръскахте не с елементарен сълзотворен газ, чието деяние е кратковременно, а с химическо оръжие, което може да докара до трайни увреждания ". Това написа във Фейсбук изпълнителният шеф на Хиполенд Мариан Колев след митингите в сряда и безредиците в София.  
 Пиар специалист за случая Хиполенд: Институционалният тормоз е нещо непоносимо Пиар специалист за случая " Хиполенд ": Институционалният тормоз е нещо непоносимо
По мотив неочакваните инспекции във веригата магазини " Хиполенд ", пиар екпертът Любомир Аламанов написа в профила си във Фейсбук: " Вчера...
Бухалката на страната не закъсня и органите щумруваха детските хипермаркети.
" Взехме количка с играчки от Хиполенд в символ на взаимност! Довечера на Нас не ни е боязън! Ден 57 елате и вие с детски играчки, по опция купени от Хиполенд, с цел да покажем дружно поддръжката си ", написаха от Отровното трио на страницата си във Фейсбук.

Активистът на Демократична България Ивайло Мирчев също се включи с видео онлайн от веригата магазини. Той разкри, че натискът над веригата от страна на властта е поради предпочитание на Движение за права и свободи депутата Делян Пеевски да купи бизнеса с играчки.
Прави се опит да бъде завзета тази верига. Ще следим деликатно дейностите на страната, съобщи Мирчев, който е най-близкият съмишленик на съпредседателя на Демократична България Христо Иванов.
 Слатински: Акцията против Хиполенд сподели безликите, марионетъчни, покорни прислужници Слатински: Акцията против " Хиполенд " сподели безликите, марионетъчни, покорни прислужници
" И аз като мнозина от вас подскочих като жилнат, когато прочетох през днешния ден за корпуса от бързо реагиране, връхлетял върху „ Хиполенд&ld...
Той още веднъж прикани за оставка на държавното управление и основния прокурор и зададе следния въпрос: " Г-н Борисов, по кое време ще ни разкажете за връзките си с мутрите си от СИК, с Маджо и Пашата? Кога ще ни разкажете за вашето мрачно минало като мутра от 90-те години? "
Екоактивистът Тома Белев също реагира в мрежата: " Национална агенция за приходите, Министерство на вътрешните работи и ДАМТМ като бухалки против гневът на един татко. Няма по-добър образец за това по какъв начин България се е преврънала в тирания от това, че единствено един ден откакто притежателят на комерсиалната верига се разгласи против полицейското принуждение изпълнителната власт в лицето на три министерства изпрати инспекции на бизнеса му. Днешните министерства се разграничават от мутрите на 90те единствено по това, че не влизат с бухалки ", написа той.

Председателят на ДСБ и съпредседател на Демократична България Атанас Атанасов написа в профила си:
" Ние от Демократи за мощна България, осъждаме остро следващата държавна принуда приложена към бизнеса на български жител и поданик, дръзнал да се опълчи против полицейския произвол по време на митинга на 02.09.2020 и да отбрани детето си. Намираме за изключително обезпокоително, че държавни институции в лицето на Национална агенция за приходите и икономическа полиция, са употребявани като бухалка ориентирана към всеки инакомислещ. В последните месеци бяхме очевидци на голям брой похищения над бизнеса на неуместните на статуквото. Подкрепяме всеки почтен жител в усилието да отбрани себе си, фамилията и собствеността си от държавните мутри ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР