Отровни примамки убиват улични и домашни кучета в Монтана, научи

...
Отровни примамки убиват улични и домашни кучета в Монтана, научи
Коментари Харесай

Внимание! Мълниеносна отрова мори кучета в Монтана

Отровни примамки убиват улични и домашни кучета в Монтана, научи организация BulNews.
За казуса сигнализира млада жена от регионалния град в обществените мрежи. По думите й трупове на няколко кучета се разлагат в парка към римската цитадела в града.
Според хората в региона е била разхвърляна отровна храна за бездомните кучета, само че там се разхождат свободно и домашни, които също могат да паднат жертва на незнайния изрод.
По думите на дамата отровените кучета били две черни и едно бяло, а преди дни в региона е имало и друго умряло куче. Вчера пък е умряло и едно домашно куче на 1 година. Според притежателите отровата е била толкоз мощна, че вътрешностите му са се разяли.
Хората описват, че отровата се разхвърля най-вероятно вечер в тревните площи. Действието й пък е мълниеносно и поразява за часове четириногите.
Жената и десетки нейни съграждани разясняват оживено злокобния метод за решение на казуса с безстопанствените кучета, фиктивен от „ някой болен мозък “ и „ умопобъркан “. Възмутените хора считат, че отровителят би трябвало да е някой „ малоумник без капка ум “, тъй като в региона се разхождат с изключение на домашни любимци и невръстни деца. Рискът да пострада някое хлапе не е за занемаряване и по тази причина монтанчани приканват отровителя да приключи дейностите си, преди да е станало късно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР