Отровна бутилка с вода, поставена нарочно в хотелската му стая

...
Отровна бутилка с вода, поставена нарочно в хотелската му стая
Коментари Харесай

Отровата за Навални била скрита в...

Отровна бутилка с вода, сложена преднамерено в хотелската му стая в Томск, е причина Алексей Навални да изпадне в сериозно положение, считат неговите помощници във видео, излъчено в Инстаграм, заяви CNN.

Те повикали незабавно юрист, който „ стартира да записва, да разказва и да пакетира всичко, което имаше там, изключително хотелските бутилки с вода “, се споделя в посланието на съидейниците на съветския опозиционер, който се възвръща в берлинска болница.

„ Две седмици по-късно точно в бутилката с вода от Томск немската лаборатория откри следи от новичок. А след това още 3 лаборатории, създали проби от Алексей, потвърдиха, че Навални е токсичен с него (новичок) “, прибавят в посланието си помощниците на съветския опозиционер.

Досегашните проучвания в Германия, както и в шведска лаборатория, демонстрираха съществуване на следи от новичок, отрова, обвързвана с потреблението й от съветските специфични служби срещу критици против Путин.

Навални оцеля с помощта на бързата реакция на водачите на самолета, в който пътуваше, кацнал в Омск, и на лекарите в локалната болница.

Впоследствие бе превозен до Германия и признат в берлинската болница „ Шарите “, където се възвръща, даже тези дни бе оповестена и негова фотография.

Транспортната полиция в Русия възвърне хронологията на пребиваването в Томск на опозиционера Алексей Навални преди той да се почувства зле по време на полет към Москва.

"Сред тях (посетените от Навални места) е и хотелът Xander Hotel с ресторанта Velvet, квартира чартърен, където се е провела работна среща на последователи на Навални, "Виенска сладкарница " в летището на град Томск.

Според получените данни, точно в изроените места Навални се е хранил и е използвал алкохолни питиета, в това число коктейли и вино ", се споделя в известие до медиите на полицията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР