Отровената с Новичок британска гражданка Доун Стърджес, почина. Нейният партньор

...
Отровената с Новичок британска гражданка Доун Стърджес, почина. Нейният партньор
Коментари Харесай

Отровената с Новичок британка почина

Отровената с Новичок английска гражданка Доун Стърджес, умря. Нейният сътрудник Чарли Роули продължава да е в сериозно положение.
" Смъртта на Доун Стърджес е трагична вест. Бих желала да изкажа съболезнования от името на целия ни екип в болничното заведение в Солзбъри на фамилията на Доун. Ние ще продължим да работим взаимно с полицията. Загубата на безценен човек е доста тежка и по тази причина бих желала да помоля медиите да уважат тъгата на фамилията на Доун.

Поради тази причина няма да изнасяме повече информация в общественото пространство ", изясни шефът на болничното заведение в Солзбъри Кристин Балнард.

Ръководителят на отдела за битка с тероризма Нийл Басу съобщи, че това е шокираща и трагична вест. Детективите ще продължат да работя настойчиво за събиране на всички доказателства по какъв начин Стърджес и Роули са влезнали в допир със смъртоносното вещество, коствало живота на Доун, която е майка на три деца, добави Басу.

Премиерът Тереза Мей също съобщи, че е потресена от гибелта на дамата. Семейството на Доун е било осведомено, чакат се резултатите от аутопсията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР