Отровената двойка в английския град Еймсбъри, приета рано тази сутрин

...
Отровената двойка в английския град Еймсбъри, приета рано тази сутрин
Коментари Харесай

Отровените в Еймсбъри с подобни симптоми на Скрипал

Отровената двойка в британския град Еймсбъри , призната рано тази заран в болница в град Солсбъри, демонстрира сходни признаци на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия, които бяха отровени в Солсбъри на 4 март с нервнопаралитично вещество новичок, оповестяват английските медии, цитирайки военни източници.

Мъжът и дамата се намират в сериозно положение , откакто са били открити припаднали в жилищна постройка в Еймсбъри, който се намира на 13 км от Солсбъри.

 Двама в болница след натравяне в Солсбъри
Двама в болница след натравяне в Солсбъри

Подозират нов случай на новичок

Те са лекувани понастоящем за излагане на незнайно вещество, като от военната лаборатория в Портър даун към този момент изследват проби по отношение на наличните признаци, с цел да дефинират дали отравянето е обвързвано с случая със Скрипал.

Полицията на графство Уилтшър, където се намира Еймсбъри, е предала случая на полицейското звено за битка с тероризма, а държавното управление е в течение с проблема, до момента в който следствието е в ход, като към този момент от полицията не се наемат да кажат дали е било осъществено закононарушение.

От службите за сигурност се притесняват, че казусът може да е обвързван с отравянето на семейство Скрипал . Англия упреква Русия за офанзивата, след която 23-ма съветски дипломати бяха изгонени от страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР