Отровената атмосфера, която извира от Народното събрание, и залива обществото,

...
Отровената атмосфера, която извира от Народното събрание, и залива обществото,
Коментари Харесай

Румен Петков обясни защо е била ниска избирателната активност

Отровената атмосфера, която извира от Народното събрание, и залива обществото, е главната причина за ниската изборна интензивност. Това разяснява през днешния ден на конференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция в Плевен лидерът на политическа партия (ПП) Румен Петков  Румен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 година в Плевен. Учи в Математическа гимназия " Гео Милев " в. 

По думите му последните парламенти са непредставителни, тъй като 60 % от гласоподавателите не са отишли до урните, а друга сериозна група са дали своят вот с " Не поддържам никого ". " Нелегитимността на Народното събрание е една от аргументите хората умишлено да решат да не вземат участие в изборите ", счита Петков. 

Пред медиите в Плевен той сподели още, че през март в Сената на Съединените американски щати (САЩ) е импортиран законопроект под наименованието " Закон за сигурността в Черно море от 2023 година ". От са се опитвали да слагат на няколко пъти обществено въпроса за този законопроект, само че " нито една от политическите сили не желае да види този текст ". Според водача на целият текст на законопроекта " заслужава съществено внимание ", само че той уточни " скандалните " съгласно него елементи. 

По думите на Петков от текстове във въпросния законопроект излиза наяве, че Съединени американски щати са заинтригувани войната в Европа да продължи, само че целят да лимитират нейното териториално разпространение. Смущаващо, съгласно него е, че в документа е записано, че Русия има брутална история на потреблението на глада като оръжие и би трябвало да бъде спряна, както и че се приказва за подсилване на поддръжката на Съединени американски щати за енергийната сигурност на района и интеграцията с Европа и понижаване на тяхната взаимозависимост от Русия и т.н. 

" Смятам, че е проблем за страната ни, че " Левицата! " не е в Народното събрание, с цел да може тя да се опълчи против сходен жанр нападения, интервенции и експанзия ", разяснява Петков. 

Най-добрият резултат на Коалиция " Левицата! " от предварителните парламентарни избори в страната е реализиран в Плевенска област, заяви лидерът на листата за 15-ти МИР – Плевен Иван Мандински. Той добави, че е почнала подготовка и издигане на претенденти за присъединяване в локалните избори тази есен, осведоми още Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР