Отрочетата на по-известните руски олигарси го удариха на ваканция, не

...
Отрочетата на по-известните руски олигарси го удариха на ваканция, не
Коментари Харесай

СНИМКИ по бански: На кои курорти събират тен дъщерите на руските олигарси и звезди

Отрочетата на по-известните съветски олигарси го удариха на почивка, не че другояче животът им е толкоз сложен. Дъщерята на Дмитрий Маликов почива на гръцкия остров Миконос. 18-годишната госпожица отдъхва от напрегнатото си всекидневие на персонална яхта и пътешества с нея.



Щерката на Михаил Турецки - Сарина си почива в Форте деи Марми, Италия. Заедно със брачна половинка си Торник Церцвазде девойката пуска свои фотоси от плажа.



Дъщерята на шефа на съветското министерство на енергетиката Александър Новак - Алина си почива от насъбраната отмалялост в петзвезден хотел в Лимасол, Кипър. Тя е там дружно с футболиста Радион Сайфулинов.



Внучката на София Ротару пък е на италиански курорт. 17-годишната София интензивно посещава музеи.



Дъщерята на Борис Немцов и Екатерина Одинцова пък отпътува за Щатите. Както се оповестява, сирачето се къпе в океана и събира загар в Маями.
Семейството на Вера Брежнева прекарва лятото си в Сан Тропе. Певицата се разхожда по френското крайбрежие дружно с дъщерите си - 17-годишната Соня и 8-годишната Сара.



Дъщерята на олигарха Зияд Манасир - Диана интензивно пуска в мрежата пейзажи от езерото Комо, край което е отседнала - естествено не в хижа, а в петзвезден хотел.



Наследницата на ресторантьора Аркадий Новиков - Александра следи съвсем същите пейзажи, само че малко под различен ъгъл, отново край Комо.
Тази на притежателя на Sbarro Ана Елашвили пък не слиза от катера си във Венеция.



София Абрамович пътешества по Лазурния бряг и се занимава със сърфинг и почива на личната си яхта.



И като за похлупак, щерката на някогашния зам. министър председател Игор Шувалов - Мария, си останала в Москва. За разлика от останалите кифли, тя прекарва цялото си лято в подготовки, защото се занимава доста интензивно с балет.



Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР