Отрицателни са окончателните резултати от двете проби на депутати, за

...
Отрицателни са окончателните резултати от двете проби на депутати, за
Коментари Харесай

Съмнителните проби на депутати - отрицателни. Парламентът насрочва първи заседания

Отрицателни са окончателните резултати от двете проби на депутати, за които сутринта беше обявено, че са съмнителни за съществуване на ковид, заяви шефът на Националния действен щаб, ген. Венцислав Мутафчийски. Все още предстоят нови резултати от двудневното тестване на народни представители и чиновници в Народното събрание откакто се оказа, че шефът на обществената комисия и народен представител от Движение за права и свободи Хасан Адемов е с позитивна проба.  

Въпреки това, Народното събрание явно счита да възобнови работата си. За на следващия ден е планувано изключителното съвещание на Комисията по бюджет и финанси, което трябваше да се състои през вчерашния ден и на което ще  се разиска актуализацията на бюджета, излиза наяве от програмата за работа, оповестена на уеб страницата на Народното събрание. Решението евентуално е взето на свикания по-рано през днешния ден Председателски съвет.

Заседанието на комисията ще се състои в пленарната зала, която е задоволително просторна да се обезпечи нужната отдалеченост сред членовете на комисията и ще стартира в 10.30 часа.

Първа точка в дневния ред е законопроектът за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на Република България за 2020г. В дневния ред са планувани и отговори на настоящи въпроси, отправени от членовете на Комисията по бюджет и финанси към министъра на финансите Владислав Горанов.

Очаква се през днешния ден също по този начин да бъде оповестено по какъв начин Народното събрание ще продължи работата си, само че по неофициални информации има подготвеност Народното събрание да заседава изключително в идващите три следващи дни - петък, събота и неделя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР