Отрицателен е тестът за коронавирус на президента на Словакия Зузана

...
Отрицателен е тестът за коронавирус на президента на Словакия Зузана
Коментари Харесай

Засега изглежда, че президентът на Словакия не е заразена с коронавирус

Отрицателен е пробата за ковид на президента на Словакия Зузана Чапутова, която се сложи под домашна карантина в сряда поради контакт със собствен инфектиран чиновник. Тя обаче ще остане в изолираност през идващите два дни, съобщи БГНЕС.
Чапутова ще изчака резултатите от втория, надзорен тест, който би трябвало да бъде изработен в петък. Ако и той се окаже негативен, тя незабавно ще се върне в президентството. В противоположен случай президентът ще би трябвало да се бори с инфекцията, оставайки под домашна карантина. Работната стратегия на словашкия водач се анулира през идващите дни.
Министерството на здравеопазването на Словакия разгласи първия случай на ковид в страната на 6 март. Оттогава са тествани 203 911 поданици на републиката. Установени са 1 607 инфектирани. От затрудненията, породени от вируса, са умряли 28 души, 1448 поданици на страната са излекувани.
Още: " България с много повече случаи на ковид за 24 часа от Франция, Съединени американски щати и Бразилия отново с черни върхове "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР