Отритнат любовник разигра истински екшън в магазина в айтоското село

...
Отритнат любовник разигра истински екшън в магазина в айтоското село
Коментари Харесай

Отхвърлен мераклия-рецидивист нападна магазинерка в Айтоско

Отритнат ухажор разигра същински екшън в магазина в айтоското село Черноград. Известният измежду локалните поданици с престъпни прояви Вълкан Д. нападнал магазинерката, към която таял любовни усеща, заяви БургасИНФО. Мъжът е осъждан, а фамилното му състояние е разведен.

Жената на била на работа, когато на маса в двора на магазина, седял Вълкан. Той бил във очевидно нетрезво положение. По обясненията на магазинерката, дадени пред полицията, той влезнал вътре и почнал да се заяжда с нея, да я наскърбява, че имала доста любовници, че е ку..а и отпадък. След потока от обиди той я блъснал и тя паднала на земята. Веднага станала и влезнала в една от стаи. Според изказванията на пострадалата, той взел едно от частите стъкло и е протегнал ръка към нея, като й споделил, че ще я убие. Тя се е развикала и съседки са пристигнали с цел да й окажат помощ.

Вълкан декларирал, че е работил след приложимост на алкохол и заради увлечението си към дамата. Твърдял още, че от април 2018 година имал интимна връзка с нея, а от към една седмица са се скарали. Когато отишъл да беседват тя извадила бастун и с него са счупили прозореца на магазина. От счупените стъкла той се бил наранил.

За експанзията от ревнивост Вълкан е изправен пред Айтоския областен съд.

„ Съдът припомня, че пияното положение не е извинително събитие. То е отегчаващо виновността събитие, доколкото нарушителя своеволно се е сложил в него. “, считат магистратите. Отритнатият Вълкан, който имал здравословни проблеми и е обществено подпомаган, е осъден с минимална санкция от 100 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР