Отравянето на бившия полковник от ГРУ Сергей Скрипал раздели Запада

...
Отравянето на бившия полковник от ГРУ Сергей Скрипал раздели Запада
Коментари Харесай

Русия вече нарича България съюзник след отказа да изгоним дипломати! Западът настръхва срещу нас

Отравянето на някогашния полковник от ГРУ Сергей Скрипал раздели Запада на два лагера. Мнозинството застана на страната на Лондон, подкрепяйки обвиняванията по адрес на Русия, за които няма доказателства. Но редица страни ненадейно се отхвърлиха от натиска против Москва и резервираха неутралитет с вяра, че британците въпреки всичко ще показват доказателства, написа Утро.ру.

Така България обърна тил на Англия. Тя, както и останалите " опозиционни “ страни, няма желание да гони нито съветски дипломати, нито механически личен състав.

" На процедура ние показахме цялостна взаимност с Англия. В момента като страна-председател на Съвета на Европейски Съюз ние считаме, че ни е належащо да запазим канала за връзка с Русия ", съобщи българският министър-председател Бойко Борисов, написа изданието под заглавие " България влезе в десетката на страните-съюзници на Русия “.

Според съветския политолог Дмитрий Журавльов това решение демонстрира съществуването на " здрав разсъдък " в управлението на България.

" Англия не си даде труда да потвърждава обвиняванията си. Тя изиска единни дейности просто въз основата на това, че " ние сме съдружници, значи би трябвало да вършиме като нас “. С България сме имали разнообразни стадии на връзки в постсъветския интервал. Българите обаче не промениха на здравия разсъдък “, съобщи специалистът.

Според него сходно държание ще се отрази на София, тъй като Брюксел няма да остави без внимание това " провокативно “ държание.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР