Отраства в строго семейство, където майката има основна роля и

...
Отраства в строго семейство, където майката има основна роля и
Коментари Харесай

Любопитно за шоумен номер едно на България

Отраства в строго семейство, където майката има съществена роля и държи доста на образованието.Той и сестра му са отличници. В най-ранна възраст става отряден ръководител на класа. В началното учебно заведение той е по-затворен, постоянно унизен от връстниците си и взе участие в доста сбивания. Обича да прекарва множеството време в четене на книги.
Това е Слави Трифонов

Приет е в музикалната гимназия в Плевен. Партийното управление го предлага за комсомолски секретар и в края на първата образователна година го пращат на пионерски лагер в  Кайлъка . Въпреки че се усеща неудобно и не на място си там, той взема решение да взе участие във така наречен „ вечер на гения “, където се показват другите отряди. Слави споделя няколко смехории, научени наизуст от апокрифна аудиокасета на  Шкумбата , записана на ролка и въртяна неведнъж на магнетофон Юпитер от самия него. Трифонов е сюрпризиран от позитивната реакция на лагерниците и даже го извикват на бис. Това той дефинира като превратна точка в живота си, която го отваря към живота и хората.



Първата му поява в телевизионното предаване  Ку-ку  е в един скеч, подигравка на хеви метъл група, сниман в Студио 4 на  Българска национална телевизия  през 1992 година. Довежда го  Влади Въргала , който е прекъснал срещата му с тогавашната му другарка в кафенето на Сатиричния спектакъл. Трифонов си спомня, че го окичват с топузи и едно казанче от тоалетна паница на гърба. Той свири на виола и даже има една имитация: „ Мразя Росица Кирилова ! “. Нужни са единствено две години, с цел да добие задоволителна известност, с цел да се ориентира напълно към шоубизнеса в България.

На 1 април 1995 година от зала 12 на НДК онлайн по Канал 1 започва „ Каналето “ (приемано като продължението на „ Ку-Ку “). От лятото на 1996 година Трифонов е и копродуцент с Камен Воденичаров и Любен Дилов-син посредством тяхната обща компания „ ТриВоДи “ ЕООД. През 1997 година в предаването „ Каналето “ взе участие интензивно в митингите против ръководството на Жан Виденов. Пред 1998 година при преподписване на контракта за предаването с Българска национална телевизия Камен Воденичаров се пробва да направи това не от името на „ ТриВоДи “ ЕООД, а от едноличната си компания „ Камен Во.Студио “ ЕООД, което води дефинитивно до разпада на екипа на предаването.

Използвани са  материали  от wikipedia

bgspomen.com

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР