Отпускането на пари от европейските фондове ще бъде обвързано със

...
Отпускането на пари от европейските фондове ще бъде обвързано със
Коментари Харесай

Обвързват отпускането на европари с принципите на правовата държава

Отпускането на пари от европейските фондове ще бъде обвързано със спазването на правилата на правовата страна. Това разгласи ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила при представянето на идната многогодишна финансова рамка.

Предлагаме да подсилим връзката сред европейския бюджет и правовата страна. Това е авансово изискване за положително икономическо ръководство. Ето за какво ние предлагаме нов механизъм, с който да се отбрани бюджета от рисковете, свързани с незадоволителното използване на закона. Нямаме поради съответни страни, само че това е значим аспект на нашата архитектура, съобщи Юнкер.

Очаквано - в плана се предлага понижаване на средствата от кохезионните фондове и за земеделие. Ще има повече пари за защита и сигурност. Предлагат се и специфични принадлежности за страните, които желаят по-бързо да сближат стопанските системи си с тези на страните от еврозоната.

В края на изявлението си Жан-Клод Юнкер насочи обръщение към Съединените щати, като изиска цялостно и абсолютно изключване на Европейския съюз от налаганите мита върху алуминия и стоманата.

Всичко опира до отговорността на Съединените щати. Ние не можем да преговаряме, когато ни лимитират, съобщи още ръководителят на Европейска комисия, представен от БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР