Отпушиха движението през Орлов мост в столицата – след повече

...
Отпушиха движението през Орлов мост в столицата – след повече
Коментари Харесай

Отпушване и… нова тапа на движението в София

Отпушиха придвижването през Орлов мост в столицата – след повече от две седмици поправки трафикът там към този момент е свободен. Стоманена мрежа в допълнение ще усили асфалтовото покритие и в двете направления. Поради натоварения трафик, придвижването е пуснато, само че не с напълно подготвена маркировка. Тя ще бъде сложена късно вечерта

От през днешния ден обаче е затворен различен основен бул. - " Тодор Каблешков ".

Пътната артерия, употребена от хиляди поданици на югозападните квартали на София, към този момент е напълно затворена сред бул.”Бъкстон” и бул.”Цар Борис Трети”. Ремонтът ще продължи 3 месеца – до 20 декември като включва уголемение, както и построяването на нов мост. Той се очакваше от години, като проблеми с отчуждаването на земя бавеха плана.

Той и в този момент не стартира в точния момент, откакто кметът Йорданка Фандъкова стопира всички поправки поради тапите на Орлов мост.

--> Същевременно не престават и ремонтните действия и на други основни места в столицата. Въвеждат се промени поради реконструкцията на трамваен релсов път по бул. „ Овча купел” – от ул. „ Коломан” до бул. „ Цар Борис Трети”.

Отсечката на бул. " Дондуков " от Народното събрание до улица " Раковски " и забавеният бул. " Прага " ще бъдат отворени най-късно до 15-ти септември.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР