Отправяните от обвиняемия Васил Божков твърдения са манипулативни и целят

...
Отправяните от обвиняемия Васил Божков твърдения са манипулативни и целят
Коментари Харесай

Горанов и Борисов унищожиха обвиненията на Божков

Отправяните от обвинения Васил Божков изказвания са манипулативни и целят дискредитация. Ако има доказателства, да ги дава и да се завършва с този панаир. Как си представяте, че мога да изрекетирам един от най-богатите и известни хора от Прехода в моя кабинет? С този въпрос се обърна към кореспонденти министърът на финансите Владислав Горанов, който инспектира столичното метро дружно с премиера Бойко Борисов и кмета на София Йорданка Фандъкова.

“Аз в случай че имах терзания, нямаше да приказвам с вас. Какви доказателства? Едни торби големи с пари, давани пред очевидци. Как си ги представяте тези неща? ”, акцентира Горанов.

Васил Божков и Цветан Василев са клиенти на правораздаването, съобщи министър председателят Бойко Борисов по отношение на обвинените олигарси, забегнали и укриващи се в чужбина.

" Това им е играта на тези хора. Никога никой не съм пращал там, нито ще им разясня играта “, сподели Борисов.

" Искам да се види направеното. Направили сме фантастични неща за 100 години напред. След месец и половина софиянци ще имат опция да се возят на метрото. Накарах Младен Маринов да набере и видях алената бюлетина на Божков. Те не престават, тъй като това им е играта. Кой е той да се съревновава с нас ", попита Борисов.

На въпрос за какво Божков нападна Арнаудова, той отвърна: Най-вероятно, тъй като я харесва.

" Аз желая да демонстрирам направеното, не давам отговор за никой различен. На човек с 18 обвинявания ли да разясня приказките? Нека да оставим на хората, които се занимават с това - прокурори, съдии, следователи, служители на реда. Да завършат това и след това да ме питате. Не може всеки ден да ме срещате и да ме питате едно и също ", разяснява министър председателят.

Борисов сподели още, че не знае къде е Валентин Златев и не е негова работа.

" Вчера обясних задоволително, на този стадий няма да приказвам. Лично е, само че офанзивата цели различен човек ", изрече се сбито пиарът на министър-председателя Севдалина Арнаудова, която през вчерашния ден бе атакувана от укриващия се в Дубай Божков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР