Отпадането от Реал Мадрид на осминафиналите в Шампионската лига вероятно

...
Отпадането от Реал Мадрид на осминафиналите в Шампионската лига вероятно
Коментари Харесай

Емери: Все някога ще спечелим Шампионска лига

Отпадането от Реал Мадрид на осминафиналите в Шампионската лига евентуално ще значи, че Унай Емери няма да остане отпред на Пари Сен Жермен през идващия сезон, само че испанският експерт е уверен, че тимът се развива по възходяща линия и не е надалеч денят, в който ще завоюва шампионата.

“И в двата мача с Реал имахме своите положения, от които не се възползвахме. Преди първата среща възможностите бяха 50:50, само че резултатът в Мадрид реши доста от нещата. Борихме до последно, само че аленият картон на Верати и вторият гол унищожиха възможностите ни. Реал игра по-добре и завоюва справедливо. Разочарованието е голямо, само че в този момент би трябвало да разсъждаваме трезво и да проучваме аргументите за загубата”, съобщи Емери на конференцията.

“Всички желаят бързи резултати и успех в Шампионската лига. Аз съм уверен, че планът ПСЖ ще успее. Трябва да преодолеем разочарованието и да продължим напред. Рано или късно този тим ще завоюва шампионата. Възможно е това да стане още през идващия сезон”, сподели още някогашният ментор на Севиля.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР