Отпадането на роуминга не води до преподписване на договор! Това

...
Отпадането на роуминга не води до преподписване на договор! Това
Коментари Харесай

КЗП предупреди: Отпадането на роуминга не води до преподписване на договор с мобилен оператор! Може да платите четирицифрена сума

Отпадането на роуминга не води до преподписване на контракт! Това разгласи пред bTV шефът на Комисията за отбрана на потребителите Димитър Маргаритов.

„ Промените и отпадането на роуминга за прилагане на мобилни услуги в Европейски Съюз не води до преподписване на контракт! Това е доста значимо да знаят потребителите. Може на част от тях в този момент да им идва време да преподпишат контракт, тъй като изчита като време.

Ако това е по този начин, дано доста деликатно прочетат клаузите в общите условия, тъй като може мобилните оператори да вкарат нови неща. Темата с роуминга не води до съществена смяна на контракта. Променят се цени за прилагане на мобилни услуги в Европейски Съюз “, изясни той.

Маргаритов добави също по този начин, че е добре при сключване на контракт с мобилен оператор да не подписваме клаузата, че „ договорът влиза в действие незабавно “.

„ Можем да не подпишем тази уговорка, която ни разрешава да вършим промени в границите на седем дни. Ако всичко по контракта ни обикновено, в случай че сме изцяло удовлетворени от предлаганите услуги, тогава няма проблем да парафираме. Просто би трябвало да се чете и пита за всичко, след което да подписваме “, сподели още шефът на комисията.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР