Отпадането на механизма е нещо добро, но това трябва да

...
Отпадането на механизма е нещо добро, но това трябва да
Коментари Харесай

Борисов благодари за отпадането на мониторинга към България

 Отпадането на механизма е нещо положително, само че това би трябвало да ни окуражи още повече. Всеки ден, всеки час да се борим за върховенството на закона, за битката с корупцията и контрабандата. Това разяснява министър-председателят Бойко Борисов при започване на днешното държавно съвещание пред публицисти във връзка вчерашното предложение на Европейската комисия да отпадне Механизмът за съдействие и инспекция за страната ни.

Премиерът Борисов поздрави всички, които са работели старателно и са създали по този начин, че България да има добър отчет.

" Искам да поздравя всички, които работиха толкоз старателно - на Външно министерство, вътрешното, на правораздаването... А и към Станишев мога да изкажа признателност, Тимерманс, Жан-Клод Юнкер и всички, които направиха по този начин, че да имаме добър отчет за България ", сподели той.

Премиерът обаче изрази страдание, че някои политически съперници реагират, че все едно нещо неприятно се е случило и  посочи, че в отчета на никое място не се загатва държавното управление, а е написано за България. " Утре ще дойдат да ръководят, ще имат една страна, която не е под ударите на механизма ", уточни още Борисов.

По думите му с отпадането на механизма се е случило нещо хубаво за България, само че все пак съжалява за отделянето ни в тази ситуация с Румъния. " Не е хубаво, тъй като би трябвало да вървим със съседите и Балканите дружно, с цел да има разцвет в този район ", сподели Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР