Отпадането на Барселона от Шампионската лига дойде като много сериозен

...
Отпадането на Барселона от Шампионската лига дойде като много сериозен
Коментари Харесай

Шави: Отпадането от ШЛ беше разочарование, но все още може да имаме страхотен сезон

Отпадането на Барселона от Шампионската лига пристигна като доста сериозен удар за старши треньора Шави Ернандес, само че в този момент той желае тимът му да се концентрира върху остатъка от сезона. 

Следващото затруднение за „ каталунците “ е пътешестване до „ Местая “, където ще се изправи против Валенсия в Ла Лига, а Шави съобщи, че желае той и играчите му да гледат единствено напред и да се съсредоточат върху шампионатите, в които Барселона остава да се бори.

„ Казах на играчите да трансформират мисленото си. Шампионската лига беше серия от злополуки. Трябва да обърнем страницата и да мислим за Ла Лига. Все още съм положително надъхан. ШЛ е голямо отчаяние, само че има други шампионати, за които да се борим “, сподели Шави.  

„ Валенсия е огромен тим и ние би трябвало да покажем нашия темперамент. Това е тест за това по какъв начин ще реагираме. Напомних на играчите, че сме в добра форма в Ла Лига и би трябвало да се концентрираме  върху това, което направихме в огромните мачове “, сподели някогашният полузащитник във връзка с мача с „ прилепите ".

В медиите пък към този момент започнаха да спекулират по отношение на позицията на Шави в Барселона, макар че той упорства, че поддържа положителни връзки с президента Жоан Лапорта.

„ Говорим доста, пътуваме дружно за всеки мач. Вътрешната диагноза е ясна... Случиха се неща, които не постоянно зависеха от нас. Приятели сме и има доверие сред нас макар случилото се в Шампионската лига. Много съм благополучен с него “.

Въпреки всичко Шави е окуражен за остатъка от сезона и има вяра, че въпреки всичко той може да се окаже сполучлив.

„ Все още може да имаме страховит сезон. Няма да спрем да работим. Уверен съм, само че не е това, което чакахме до момента. Искаме да спечелим трофеи. Загубихме, само че се надяваме резултатите да дойдат до края на сезона. Ако не дойдат, ще пристигна нов треньор. Не можем да се отклоним от проекта си. Трябва да продължим да имаме вяра “, съобщи още наставникът на Барселона.

The coach is now focused on domestic duties.
— MARCA in English (@MARCAinENGLISH)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР