Отоплителният сезон ще приключи на 30 април, съгласно нормативната уредба,

...
Отоплителният сезон ще приключи на 30 април, съгласно нормативната уредба,
Коментари Харесай

Отоплителният сезон ще приключи на 30 април

Отоплителният сезон ще завърши на 30 април, според нормативната уредба, съгласно която „ Топлофикация София “ има задължението да дава топлинна сила.
Парното може да бъде спряно предварително при настъпването на няколко условия. Това са три поредни дни със средноденонощна температура над 12 градуса и прогноза за трайно стопляне през идващите 7-10 дни. Към момента тези условия не са изпълнени. При топло на открито време, температурата вкъщи може да се контролира.

Абонатната станция е снабдена с температурни сензори, тъй че при покачване на външните температури, тя понижава притока на топлинна сила. С настъпването на вечерта и рухването на температурите, тя възвръща режима си на работа. Клиентите могат да затворят вентилите на радиаторите и уредът за дялово систематизиране няма да регистрира ползване.

Сметките за март скоро ще бъдат подготвени, те ще бъдат изчислени по цената, настояща до 1 април 2020 година, според разпределението от топлинните счетоводители. Сметките за потребената топлинна сила в постройките през април ще бъдат изчислени по цената, която е избрана от КЕВР от 1 април.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР