Отново заедно не само на екран, но и в живота!

...
Отново заедно не само на екран, но и в живота!
Коментари Харесай

Димитър Рачков за първи път потвърди: Заедно сме с Мария!

Отново дружно освен на екран, само че и в живота! Мария Игнатова и Димитър Рачков се събраха. След близо година разлъка водещите на " Господари на ефира " се сдобриха. Новината разкри Маги Халваджиян, който първи пусна в интернет профила си фотография, на която ясно се вижда по какъв начин един против различен с изключение на родата му, Гала и Стефан седят Рачков и Игнатова. " Да, дружно сме с Мария в Италия! “, показа и самият артист, който очевидно грее от благополучие, че двамата още веднъж са дружно. " Този път намирисва на женитба “, разясняват другари на двойката, станали очевидци на тяхното помиряване.

Припомняме, че преди година артистът разгласи в особено писмо до медиите, че се разделя с русокоската, без да назове съответна причина. Мария се придвижи при майка си, а някогашният й обичан се потопи в работа и направи моноспектакъла " Забраненото шоу на Димитър Рачков “. Най-разочарован от обществената разлъка и съпътстващите я панаири бил продуцентът на " Господари на ефира “ Джуди Халваджиян, който не можел да се помири с отрицателната реклама, която разграничената двойка прави даже несъзнателно на предаването му. Вместо да се разискват следствията или тв гафове, фенове и публицисти се вторачват в някогашните гаджета и не стопират да разясняват какъв брой прошарен е Митко от тъга. Затова братът на Маги не губил нито секунда и почнал да обработва Рачков да прибере обичаната си назад и даже се опитвал да им провежда помирителна среща.

Първоначално артистът не давал даже дума да се издума и при едно от следващите натяквания в прав текст декларирал, че няма желание да седи даже в една стая с русокоската. " Халваджиян не се отхвърля, води Митко даже в чужбина, единствено и единствено да може двамата умерено да обсъдят създалата се обстановка. И не щеш ли съумя “, описват близки до арменеца.

Те са безапелационни, че Рачков към момента има усеща към палавата стопанка, по тази причина въпреки всичко решил да й даде втори късмет. Мария от своя страна не серпантина да се надява да заживее с Митко под един покрив даже в най-тежките моменти от раздялата им, тъй като ясно си дала сметка, че по-добър от него няма да откри. Като се върна при майка си, Мария спря да има и участия, които преди Рачков й гарантираше месеци напред. Актрисата е наясно, че на 38 години не може да чака още дълго за перспективен мъж. Бившият й брачен партньор Петко Димитров към този момент се радва на две деца от танцьорката Яна, а най-хубавата й другарка в малкия екран - Алекс Раева, също има постоянна нова връзка след раздялата с диджей Дончо.

Затова Мария с удоволствие се върнала при Рачков и двамата даже се появиха на две всемирски събития дружно. Най-коментираната двойка влезе в дискотеката на Петко Димитров преди месец, а единствено няколко дни по-късно театралничи пред фотографите и в заведението на Кремена Халваджиян. Нещо повече - Рачков и Мария бяха в компанията на сина на артиста Димитър Рачков-младши, а до тях необятно ухилен триумфираше Джуди.

С днешна дата и братът на Джуди – Маги, е взел нещата в свои ръце. Той предложения обичаните си хора в Тоскана, Италия, където да изкарат незабравима почивка в огромна къща, която наел за всички. След трагичната разлъка сред Рачков и Мария всички очаквали двамата най-накрая да вдигнат женитба, тъй като Мария била уверена, че точно неналичието на формален автограф е причина за спънките в връзките им, написа " България Днес ". Тя не серпантина да припомня, че още в далечната 2014 година Кеворк Кеворкян посъветва Рачков да подготви халките, с цел да " не изпусне влака. Тогава комикът призна, че Мария е подготвена за встъпване в брак, само че той към момента се дърпа. Днес и двамата са на друго мнение, а изненадите занапред предстоят наесен.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР