Отново в болница по спешност е музикантът Любо Киров. Той

...
Отново в болница по спешност е музикантът Любо Киров. Той
Коментари Харесай

Любо Киров пак контузи крак

Отново в болница по неотложност е музикантът Любо Киров. Той претърпя случай по време на подготовка за премиите на БГ радио и незабавно бе откаран в болница в Пловдив, научи HotArena.

Музикантът е наранил съществено крайници си до момента в който репетирал на сцената. „ Не му върви на това момче с краката и това е ”, съчувстват му сътрудниците му Павел и Венци Венц, които взеха вместо него премията. Те разкриха, че по време на подготовката преди разпределяне на съботните призове в Пловдив, Любо се е контузил.

Това не е първи случай за някогашния фронтмен на „ Те ”, който има противен опит с контузиите на краката. Преди съвсем 10 години и още веднъж в разгара на лятото той претърпя случай на варненска сцена. Там падна и счупи неприятно крайник, само че за неприятен шанс контузията е сериозна, написа " България през днешния ден ".

След седмици в гипс и интервенция, Любо Киров проходи с патерици и с горчива горделивост показваше на телефона си една рентгенова фотография с пирони върху костта. Затова и след съботната травма още веднъж бе закаран незабавно в болница.

„ Изпратихме му видео от връчването на наградите–да ни види ”, споделят Павел и Венци Венц, откакто взеха приз за „ Най-добра ария на годината ”.

В конкуренцията на БГ радио, където слушателите гласоподават и избират спечелилите, Ицо Хазарта взе награди за най-хубав албум и реализатор на годината.

За дебют на годината приз получи дъщерята на Саня–Алма, а Михаела Филева стана певица на годината. Миро и Койна Русева взеха отличие за най-хубав клип, а Стефан Вълдобрев и „ Обичайните обвинени ” станаха група на годината. Ритон получиха оценката „ БГ ентусиазъм ”, а „ СкандаУ ” бяха отличени като най-хубав бг дует.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР