Отново стигнахме до тук, но как? Отново сме на прага

...
Отново стигнахме до тук, но как? Отново сме на прага
Коментари Харесай

Остави старата година да си отиде, но запази себе си

Отново стигнахме до тук, само че по какъв начин? Отново сме на прага на 31-ви декември и ни разделят единствено няколко часа от започването на новата година.

Отново ще пристигна 1-ви януари, новото и свежо начало, което всички чакахме...

2023… почтено да си призная преди време тази година ми звучеше като нещо супер далечно, едно бъдеще време, което не беше по никакъв начин несъмнено и бе по този начин нестабилно.

 нова година 2020 празник заря iStock

Днес 2023 продължава да ми наподобява все по този начин далечна, а е на броени часове разстояние. Не мисля да изпадам в равносметки за миналата година. Тези неща са толкоз персонални и самостоятелни, че всеки би трябвало да си ги направи самичък за себе си и да ги скрие някъде в душата си.

Важното е едно - в случай че си върнете лентата обратно и се разплачете от наслада или горест за нещо, което ви се е случило тази година, то тя не е била пропиляна на вятъра и сте научили своите уроци, които ориста ви е дала.

Пожеланието ми към вас е да продължите… Да продължите да бъдете това, което сте, да удивлявате жестокия свят със своите положителни каузи.

 шампанско другари нова година Thinkstock

Да продължите да давате път на позитивното и занимателното да дава светлина в мрачните дни, да запазите нежните жилки в сърцето си, до момента в който се пробвате да калите цялото си създание.

Оставете предишното в предишното, само че себе си вземете за бъдещето, тъй като никой различен няма да води вашите борби и никой различен не може да изживее щастието ви вместо вас. Чакат ви уроците на 2023, чака ви неприятното, само че ви чака и положителното. Ще има мрак, само че даже и в най-мрачните часове може да има светлина, стига да се сетите да я пуснете вътре във вас.

 цитати 2023 iStock

Екипът на Edna.bg ви пожелава една вдъхновяваща, весела и щастлива нова 2023-та година!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР