Отново станахме свидетели на скандали и побоища в областната АОГ,

...
Отново станахме свидетели на скандали и побоища в областната АОГ,
Коментари Харесай

Сайт наби съдия от Хасково, той не знае

Отново станахме очевидци на кавги и побоища в регионалната АОГ, оповестиха сътрудниците от “Витоша Нюз ”. Двубой от програмата на 5-ия кръг в Западната група беше засенчен от грозни подиуми и не приключи. Става въпрос за мача сред Петърч и Спортист (Драговищица). Гостите поведоха с гол на Емил Йорданов още в 3-атаминута. После състезател на домакините беше изпъден за удар без топка. Само половин час по-късно обаче настъпиха и грозните подиуми на терена.

Главният арбитър Любомир Павлов беше нападнат от съвсем целия тим на домакините, откакто изгони за втори жълт картон още един от Петърч – Александър Вучков. В паниката реферът получи удар в главата, беше блъскан и ритан, повален на земята…Най-активни в мелето бяха получилият червен картон футболист и вратарят на домакините.

Вследствие на това Павлов приключи мача. Неговите асистенти Петко Божинов и Даниел Великов също отнесоха обиди и блъскания. Дисциплинарната комисия на Зоналния съвет на БФС – София присъди служебна загуба на побойниците от Петърч с 0:4. Сериозни наказания получиха и най-активните участници в случая – единият “изгоря ” от игра за една година, а другият – за 9 срещи.

Искам, не желая ще го споделя, съобщи на своята страница във Facebook хасковлията и основен арбитър на въпросния мач Любомир Павлов. Докога родните публицисти ще не престават да разгласяват толкоз “неверни данни ”? Защо не се допитат до “извора ”? Защо не се интересуват от истината, а бълват с гръм и тропот страхотни нелепости. То бива, бива, само че не се ли замисляте за околните и приятелите на индивида, който сте описали. С тази публикация “Спортал ”, несъмнено ми дадоха кураж да им имам вяра на 100%! Аз съм ОК и всичко е наред, не са ме били, няма удари! Жалкото е че за този мач се състоя предходната седмица, а чак в този момент или по-точно от през вчерашния ден е оповестена в най-четения онлайн уебсайт. Питам, за какво не отразявате нещата, когато са се случили!!!, споделя Павлов./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР