Отново сме на вълна Бонд, Джеймс Бонд. Музиката от филмите

...
Отново сме на вълна Бонд, Джеймс Бонд. Музиката от филмите
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Балкан Кханс изгрява в НДК

Отново сме на вълна Бонд, Джеймс Бонд. Музиката от филмите за Агент 007 превзема зала " България " в неделя, под диригентството на Найден Тодоров и звездно вокално наличие.Новото издание на на " Балкан Кханс " изгрява още на следващия ден в " Зала в Парка ", НДК.

Идва с много промени - ето за какво - Днес Времето тече изключително интензивно.....и до момента в който сменихте два-три айфона планът " Балкан Кханс " остаря и стартира да се саморепродуцира. Именно по тази причина започваме смяна към отвореност и придвижване, към нови стилове, към нови стилистики и фузия, нови музиканти...

Разбира се, малко по малко. И най към този момент с концепцията да има път за най младите, които показват същинска отдаденост на музикалния път. Очакваме ви на първия опит в " Зала в Парка ", НДК! Ще се сгреете и заредите!

Нина Николина събира песни от разнообразни краища на България в зимния концерт в София Лайв клуб. Етно-джаз аранжименти придвижват обичайните мелодии в нови пространства. На 8 февруари ще чуем по-различни " Излел е Дельо бунтовник “, " Пуста Младост ", " Вечеряй Радо " и още обичани национални песни.

" Мери Бойс Бенд " става на 24. Ще честват на сцената, тази събота. В София Лайв Клуб ще прозвучат обичаните песни от албумите " Непознати улици ", " Само за теб ", " Дългият път към дома " и новия " Щастливи дни ".

Първото присъединяване на групата в подобен формат е през далечната 1995-та в София. Днес, след многочислени концерти, музикални изяви, срещи с фенове, албуми, награди и песни в учебниците по музика, " Мери Бойс Бенд " е една от най-успешните и обичани групи в България.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР