Отново случай на шокиращо отношение от страна на възпитатели към

...
Отново случай на шокиращо отношение от страна на възпитатели към
Коментари Харесай

Викове и обиди към 3-годишни в запис от детска градина в Плевен

Отново случай на шокиращо отношение от страна на възпитатели към невръстни момчета и девойки в детска градина. Само дни, откакто бяха публикувани фрагменти от скрита камера в ОДЗ „ Брезичка " в Бургас, при който възпитателка малтретира деца, довели и до митинги в няколко града, в този момент пък изтече аудио запис от детска градина „ Надежда " в Плевен.

Аудиото се появи във „ Facebook ". На него ясно се чува по какъв начин педагожката крещи на децата.

Крясъци, закани и обиди могат да бъдат чути в аудио запис, за който се твърди, че е изработен в първа група в Целодневна детска градина 10 „ Надежда " в Плевен.

Записът беше оповестен в обществените мрежи и бързо доближи до стотици хора.

„ Млъкни незабавно ". Ти къде се намираш, бе? ", „ Ти не разбра ли, че аз предвождам тука? Тука каквото кажа, това ще правиш! Като не ти харесва има други градини в тоя град ", „ Ама ти си напряко ненормална ма " - това са единствено част от изразите, произнесени на доста висок звук от страна на преподавателката към децата, гарнирани и с непрекъснатото послание, „ ма " и „ бе ".

Потребителят във Facebook твърди, че става въпрос за 3-годишни деца от 1-ва група на градината, а гласът е на ст. Учител Г-жа Гатева. Според потребителя против въпросната госпожа Гатева към този момент има подадени тъжби.

Ето какво написа потребителят на Facebook с профил Spas Spasova, който популяризира записа (без редакторска намеса).

ДГ Надежда 10 гр.Плевен

1-ва група Ст.учител госпожа Гатева.Срещу въпросната госпожа има подадени тъжби през последните няколко години/включително една месец октомври 2017/ всички са със мнение,че няма жестоко отношение към децата.Това е по този начин може би,защото синът и е юрист в гр.Плевен с доста познанства в общината.По НЕ доказана информация госпожа Гатева е с ТЕЛК! Хората с връзки в България могат години на ред да възпитават децата ни със закани,грубо отношение и обиди,да наречеш едно дете/на 3г/ НЕНОРМАЛНА пред други 20деца е същинско оскърбление и накърняване на достолепието му.



Записът може да ЧУЕТЕ ТУК!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР