Отново ще има зимно предизвикателство във Варна. Градът ни ще

...
Отново ще има зимно предизвикателство във Варна. Градът ни ще
Коментари Харесай

Отново организират зимно предизвикателство във Варна

Отново ще има зимно предизвикателство във Варна. Градът ни ще се включи в проявата за поредна година. По случай спортния празник е отправена покана към шефовете на учебните заведения, да излъчат представителна група до 20 възпитаници II-VII клас, които да се включат в отбелязването на този ден и да се срещнат с част от зимните спортове.

На 26 и 27 февруари (понеделник и вторник) от 14.00 часа на Ледената пързалка в ОСРК „ Младост ” ще има демонстративни осъществявания на състезатели по фигурно пързаляне, а по-късно гратис прилагане на оборудването (с обезпечени кънки) в рамките до 15.45 часа за присъстващите възпитаници и учители.

Събитието се провежда от Дирекция „ Спорт ” със съдействието на Оперативна програма „ Спорт – Варна ”, Семеен кодекс „ Ледени спортове ”, Семеен кодекс „ Одесос “, по самодейност на Българска Асоциация „ Спорт за всички ”.

Проявата е без спортен темперамент, а задачата на този състезателен празник е да разпространява здравословния метод на живот посредством упражняване на зимни спортове. Предизвикателството е проведено по този начин, че да обезпечи безвъзмезден достъп на искащите възпитаници до зимната ледена пързалка и безвъзмездни кънки.

Проявата се организира се от 1994 година, всяка година през месеците февруари и март, като се осъществя във от ден на ден градове и зимни курорти на страната ни и включва разнообразни типове зимни съревнования с атрактивни и привлекателни конкурсни детайли.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР