Отново рекорден джакпот се натрупа в играта „Тото 2 –

...
Отново рекорден джакпот се натрупа в играта „Тото 2 –
Коментари Харесай

Джакпотът полудя, мина 6 000 000 лева в „Тото 2 – 6 от 49“

Отново рекорден джакпот се натрупа в играта „ Тото 2 – 6 от 49 “ и в четвъртък тото играчите ще се надпреварват за топ сумата от 6 000 000 лв.. Само за предходната 2019 година не един, не двама, а цели девет души станаха милионери и прибавиха в банковите си сметки до шест милиона лв. всеки, извоювани от Български състезателен тотализатор.

За да провокират шанса за четвъртък, запалените почитатели съблюдават лични „ ритуали “ за игра в обичаните си тото игри. Такъв е стартирането на фиш в съответен тото пункт. Ако смятате, че даден пункт ви е на шанс, то не пускайте тото от различен, а се придържайте към „ вашия “.

Постоянството в определените цифри също оказва мощно въздействие. Шансът да спечелите с една композиция от цифри, която употребявате всякога, е сериозен, считат осведомени. Тото ентусиасти пък споделят, че имат огромен шанс, когато употребяват рождените дати на свои близки. Затова по-добре си създайте лични обичаи и ги следвайте. Големите облаги ще завалят.

От Български състезателен тотализатор чакат своя първи за годината тото милионер. Джакпотите за тази седмица надвишават общата сума от 10 000 000 лв.. Освен бомбастичния
джакпот от над 6 000 000 лв. в играта „ ТОТО 2-6 от 49 “, милионни облаги има и в играта „ ТОТО 2 - Зодиак “, която може да ви направи по-богат с до 3 000 000 лв.. Ако и вие сте разпален тото почитател, който си има построени обичаи за игра – не ги нарушавайте и може да се превърнете в един от доста тото милионери на България.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР