Отново проблемен въпрос за народните представители се оказаха предпазните маски.

...
Отново проблемен въпрос за народните представители се оказаха предпазните маски.
Коментари Харесай

Изгониха депутат от БСП в НС, отказал да си сложи маска

 Отново проблематичен въпрос за народните представители се оказаха защитните маски. Председателят на Народното събрание подкани всички да бъдат виновни и да си ги сложат, само че депутатът от Българска социалистическа партия Росен Малинов отхвърли и по-късно беше изпъден от пленарната зала, съобщи " Дарик ".

Малинов в началото съобщи, че не носи маска, а откакто квестор му занесе една, аленият народен представител демонстративно си я постави и по-късно незабавно я смъкна. По-рано денем стана ясно, че сътрудника му Драгомир Стойнев е с позитивен тест за ковид. Забележка беше направена и на Александър Симов от Българска социалистическа партия, само че той постави маска.

Здравният министър укори депутати, че са без маски в Народно събрание

" Обединените патриоти " предложиха промени в правилника, съгласно които депутати без маска дабъдат гонени от залата. Караянчева отвърна предлагането с претекста, че това е въпрос на персоналното схващане.

По закон минималната глоба за неносене на защитна маска на публични места е 300 лева Все още обаче има разногласия дали постройката на Народното събрание попада в тази категория.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР