Отново поредна кампания, провокирана от извадена от контекст фраза на

...
Отново поредна кампания, провокирана от извадена от контекст фраза на
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Истината боли, но не се отказвам от нито една своя дума

" Отново поредна акция, предизвикана от извадена от подтекст фраза на мое изявление. Този път в едно компрометирано, неотдавна разобличено в операции и неистини телевизионно предаване ", по този начин разяснява във фейсбук вицепремиерът Валери Симеонов обвиняванията по отношение на изявление за децата с увреждания и техните майки.

Днес майките желаеха оставката на Симеонов. " Ако този човек остане на поста си, по какъв начин министър председателят ще огледа някого в очите ", безапелационни бяха те.

От своя страна, Бойко Борисов отговори, че не е юрист на Валери Симеонов, само че думите му са неприемливи и той би трябвало да излезе и да изясни какво е желал да каже.

За всички превъзбудени, само че непрочели изявлението ми, медии, отпущам истинския текст, написа Валери Симеонов и изяснява:

„ Този закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тези сякаш заболели деца, без грам майчинско възприятие, грижа за тях. “

Смисълът на изявлението ми е, че с децата инвалиди се спекулира, даже и откакто държавното управление одобри законопроект и удовлетвори всички претенции на майките. Очевидно в тази ситуация става въпрос за политическа акция.

Маските паднаха, в общ хор реват Българска социалистическа партия, АТАКА, някои водачи на митинга на майките и всевъзможни политически маргинали.

А на всички превъзбудени по тематиката, желая да кажа, че в фамилията си имам човек с тежка неработоспособност, за който полагам старание, само че който в никакъв случай няма да изкарам на показ, с цел да реализира политическа цел (сваляне на правителството).

Знам, че истината боли, само че не се отхвърлям от нито една своя дума. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР