Отново популярност започна да набира видео с участието на бившия

...
Отново популярност започна да набира видео с участието на бившия
Коментари Харесай

Как Тайсън тотално превъртя на интервю и започна да псува водещия

Отново известност стартира да набира видео с присъединяване на някогашния международен първенец в тежката категория на бокса . Кадрите са отпреди години и на тях " най-лошият мъж на планетата " тотално губи надзор над себе си и стартира да псува и наскърбява водещия.
Водещият на шоуто е Нейтън Даунър, който се слага в пакост, когато взема решение да повдигне на въпрос престъпното минало на Майк. Интервюто стартира предстоящо с учтива полемика за престоя на тогавашния боксьор в Торонто и срещата му с кмета Роб Форд.
Тайсън се изрази ласкаво за Форд и града, като призна, че е сюрпризиран какъв брой е прочут политикът: " Това е първият път, в който кметът е по-голям от целия град. Той е по-голяма звезда от всеки различен в града. Той е доста динамичен темперамент " - споделя Тайсън.
Форд се кандидатира за нов мандат по това време и Даунър самоуверено попита Тайсън дали е направил изследвания към кмета, защото в последно време е бил под фокуса на съществени полемики против имиджа му. Железния Майк се издразни на въпроса и показа, че го е виждам единствено по малкия екран и по тази причина е изискал да се срещнат онлайн.

Тогава Даунър оставя всевъзможен метод обратно и вербално атакува Тайсън, като го пита дали самият Майк е навредил на възможностите на Форд да остане в офиса и да завоюва изборите, тъй като " знаем, че ти си упрекван изнасилвач ". Оттам последва потрес и яд от Майк.
" Хей, не знам кой е споделил това, ти не знаеш кой е споделил това, разбираш ли ме? Не би трябвало да разясня това, разбираш ли, тъй като е нещо отрицателно, ти си отрицателен. Срещнах се с кмета, нищо не могат да създадат по въпроса " - стартира Тайсън.
Тогава неговият управител опита обезверено да върне изявлението назад в релси и стартира да изяснява за кмета и какъв човек е, както и по какъв начин са си прекарали с Тайсън. Железния Майк обаче не се сдържа и още веднъж стартира да се обръща към водещия:
" Интересно е, че изглеждаш като прелестен човек, само че в действителност си лайно - с този коментар. Майната ти, това бе лайняно. Нервиращо е да приказвам с лайнян плъх като теб. Ти си лайно. Майната ти " - приключи Тайсън, като можете да видите обстановката по-долу в материала посредством видеото.
Разбира се, това не е било първият случай на проблеми сред Майк и публицисти. Разберете .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР