Отново настояваме спешно МС да поиска замразяване на преговорите за

...
Отново настояваме спешно МС да поиска замразяване на преговорите за
Коментари Харесай

Отново пребит македонски гражданин с българско самосъзнание

Отново настояваме незабавно Министерски съвет да изиска заледяване на договарянията за участие на районен съд Македония в Европейски Съюз, до момента в който не бъде спрян геноцидът над македонските българи!

Отново пребит македонски жител с българско съзнание и единствено ден след изпратения до акад. Денков Меморандум от ИК на Вътрешна македонска революционна организация.

Стига към този момент!

В събота ние от Вътрешна македонска революционна организация изпратихме до Министерски съвет предизвестие, че езикът на омразата в районен съд Македония освен не затихва, само че и ескалира. В умишлен документ са изброени случаите на експанзия и обстоятелства за нарушение на добросъседските взаимоотношения прокламирани в така наречен шумно рекламирано " френско предложение ".

Е, оказахме се прави и то единствено два дни по-късно от районен съд Македония пристигна тъжното " доказателство " за нашите изказвания. Днес в град Струга е пребит с особена свирепост съпредседателят на сдружението на българите в Република Северна Македония " Шемето " Бекир Кадриески. Той е  бил съборен на земята и ритан. По време на побоя е бил обиждан на етническа основа с думите " замърсен българин ". Ние от Вътрешна македонска революционна организация припомняме, че Кадриески е жител на Република Северна Македония. Той няма български паспорт, само че заявява, че е с българско съзнание.

Считаме за ненужно към този момент да изреждаме случаите на експанзия, побои и закани над македонски българи, които са всекидневие, изключително след националното изменничество, осъществено от българския парламент предишния юни, когато беше свалено ветото, отвоювано от Вътрешна македонска революционна организация. Няма да описваме и в елементи неприемливата замяна на историческата истина за български национални герои и общата ни история с районен съд Македония, които са притежание на цяла Европа, която обаче мълчи позорно!

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР