Отново липсва кворум на сесията на ОбС, на която трябваше

...
Отново липсва кворум на сесията на ОбС, на която трябваше
Коментари Харесай

Пореден провал на сесията за панаира заради липса на кворум в ОбС-Пловдив

Отново липсва кворум на сесията на Общински съвет, на която трябваше да се гледа точката за акциите на Панаира. В залата се явиха единствено 19 общински съветници. Липсват съветниците от ГЕРБ и Автентична лява Българска социалистическа партия. 

След 10 часа присъстващите още веднъж ще бъдат преброени за кворум.

За съвещанието в Пловдив дойдоха двама ръководители на Народно събрание - Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия и Никола Минчев от Политическа партия,  водачът на Демократична България Христо Иванов и депутати. Те обявиха, че поддържат пловдивчани, които не желаят Панаира да бъде подарен на Гергов.

Групата на " Автентична лява Българска социалистическа партия " няма няма да участват на съвещанието, заяви ръководителят й Николай Радев за БНР. Мотивите на Радев са:

  " За нас Пълдин туринвест би трябвало да е по-силна, по този начин и по този начин в никакъв случай страната не ни е предоставяла акции на Пловдив. Предостави веднъж толкоз миноритарен пакет акции, че пловдивския Общински съвет ги отхвърли, тъй че считам, че Пловдив би трябвало да бъде все по-силен в присъединяване си в панаира ", сподели Радев. 

Сесията се привиква часове преди изключителното общо заседание на акционерите на „ Пълдин туринвест “, планувано за 13.00 ч. При липса на кворум аварийна дата е 24 януари. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР