Отново искри в управляващата коалиция – след като вчера Валери

...
Отново искри в управляващата коалиция – след като вчера Валери
Коментари Харесай

Отново искри в управляващата коалиция

Отново искри в ръководещата коалиция – откакто през вчерашния ден Валери Симеонов подаде сигнал против Министерството на туризма, през днешния ден пък се заприказва за пробутване на противоречиви текстове от неговата партия.
Валери Симеонов даде Министерството на туризма на прокурор Конфликтът сред него и министър Николина Ангелкова навлезе в нова фаза
Законът за устройство на територията, импортиран от хората на Симеонов предишния месец, планува съкращаване на преместваемите обекти по морето. Но и още нещо – да не се желае позволение за градеж при разполагане на кабелни електронни съобщителни мрежи, да вземем за пример – телевизионни кабели.

Снимка: bTV

„ Вицепремиерът Симеонов е лице, задължено да афишира ползи. Ако е имал подобен интерес, евентуално би го оповестил “, разяснява Данаил Кирилов от ГЕРБ.

Снимка: bTV

Симеонов през днешния ден не даде коментар по тематиката.

„ Ако някой има подозрение, че има спор на ползи, умерено може да подаде сходен сигнал и да бъде прегледан “, сподели Борис Ячев от НФСБ.

Снимка: bTV

Опозицията пък е изрично срещу нововъведенията.

„ Тези текстове са цялостно безумство и допускам някакъв преден севернокорейски опит “, съобщи Манол Генов от Българска социалистическа партия.

Снимка: bTV

А ГЕРБ и патриотите се разминаха и по въпроса би трябвало или не вицепремиер да подава сигнал против министър поради обектите по „ Слънчев бряг “.

„ Това си е негово решение “, сподели Кирилов.

„ Истината е най-хубавата политика е споделил Конфуций “, пък съобщи Славчо Атанасов от НФСБ.

Снимка: bTV

И двете партии ще чакат съдът да се произнесе законни или не са обектите в „ Слънчев бряг “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР