Отново интензивен трафик на границите с Турция и с Румъния

...
Отново интензивен трафик на границите с Турция и с Румъния
Коментари Харесай

Опашки от камиони по границите с Турция и Румъния

Отново натоварен трафик на границите с Турция и с Румъния тази заран.

Според настоящите данни на Гранична полиция от тази заран, трафикът на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево и на Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово е натоварен за товарни коли на излаз. Възстановено е пропускането на непознати жители с леки коли, микробуси и рейсове на влизане в Турция, съобщи БГНЕС.

Интензивен е трафикът и на Граничен контролно-пропусквателен пункт Русе и Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин за товарни коли на излаз от България. В Румъния се пропущат български жители без да им бъде налагана карантина. Възстановено е прекосяването на моторни транспортни средства през Граничен контролно-пропусквателен пункт Никопол и Граничен контролно-пропусквателен пункт Кардам. Временно е прекратено от румънска страна прекосяването на хора и коли на граничните пунктове, съпределни на българските Кайнарджа и Крушари. Транзитните товарни коли могат да преминат българо-румънската граница единствено през Граничен контролно-пропусквателен пункт Русе и Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин. Товарните коли, които транспортират артикули от и за Румъния, може да минават и през останалите функциониращи пунктове на българо-румънската граница.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата, Граничен контролно-пропусквателен пункт Илинден, Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа, Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Петко челник и Граничен контролно-пропусквателен пункт Ивайловград в Гърция се пропущат жители на Европейски Съюз без да им бъде налагана карантина. Не се прави прекосяване през Граничен контролно-пропусквателен пункт Златоград.

На границата с Република Сърбия на Граничен контролно-пропусквателен пункт Връшка чука, Граничен контролно-пропусквателен пункт Брегово, Граничен контролно-пропусквателен пункт Стрезимировци и Граничен контролно-пропусквателен пункт Олтоманци трафикът е естествен. Сърбия анулира всички наложени ограничавания за лицата, искащи да влязат на територията на страната с леки коли, микробуси и рейсове. На Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина трафикът е натоварен на излаз за товарни коли.

На границата с Република Северна Македония на Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево, Граничен контролно-пропусквателен пункт Станке Лисичково и Граничен контролно-пропусквателен пункт Златарево трафикът на товарни коли е естествен. Възстановено е прекосяването на леки коли, микробуси и рейсове през пунктовете, съпределни на Граничен контролно-пропусквателен пункт Златарево и Граничен контролно-пропусквателен пункт Станке Лисичково. Чуждите жители могат да преминат без карантина през територията на Р Северна Македония за 5 часа, като на границата се попълня декларация за пренос, която на излаз се предава на граничните управляващи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР