Отново има протест пред Съдебната палата с искане оставката на

...
Отново има протест пред Съдебната палата с искане оставката на
Коментари Харесай

Отново протест пред Съдебната палата с искане оставката на Иван Гешев

Отново има митинг пред Съдебната палата с искане оставката на основния прокурор Иван Гешев. Той е проведен от “Правосъдие за всеки ”.
Този митинг се трансформира в обичаен, като всяка сряда пред постройката се събират хората, които са безапелационни, че Иван Гешев би трябвало да бъде отхвърлен.



Адвокат Емил Георгиев сподели : “Правосъдието е допустимо единствено в случай че сме равнопоставени пред закона. Той би трябвало да важи за всички. Често давам образци за това по какъв начин прокуратурата схваща законността, като изборно изкарва доказателства за едни, а за други си трае. за какво прокуратурата разгласява материали за едни хора, а за други не. Не знаем какво са си мислели, когато вземат решение кое да стане публично притежание. Много постоянно те използват термина “обществен интерес”. надделяващ публичен интерес има постоянно, когато се касае за откриване на престъпност. Е ли въпрос на откриване на престъпност да забележим какво е споделил премиера на прокуратурата, когато е бил разпитан. А за кюлчетата би трябвало ли да знаем? Има ли публичен интерес за това? Има. Но когато отворите уеб страницата на прокуратурата, вие нищичко няма да намерите за това. За това сме тук! това, което прави прокуратурата е всичко друго, само че не и правораздаване за всеки”!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР