Отново е време за европейски квалификации. Днес стартира предпоследният кръг

...
Отново е време за европейски квалификации. Днес стартира предпоследният кръг
Коментари Харесай

Мачове на живот и смърт за Евро 2020

Отново е време за европейски квалификации. Днес започва предпоследният кръг от мачове в групите и конфликтите стават все по-решаващи. Някои тимове може още довечера да си подсигуряват присъединяване на еврофиналите, а на други възможностите може дефинитивно да се изпарят. Затова срещите ще бъдат на живот и гибел.

В група “А” България почива и ще играе контрола против Парагвай. Междувременно обаче ще се изиграят два мача сред останалите четири тима. Англия се нуждае от единствено една точка в семейството си на Черна гора, с цел да продължи напред, до момента в който основният мач през днешния ден ще бъде сред Чехия и Косово. Двата отбора заемат надлежно второто и третото място в класирането, като ги дели една точка. Победа ще подсигурява на чехите присъединяване на Евро 2020, до момента в който всевъзможен различен резултат ще остави интригата до последно.

В група “В” също е забавно. Украйна към този момент се класира, само че по този начин или другояче през днешния ден почива. Португалия и Сърбия пък спорят за второто място в крайното класиране, като за момента ги дели единствено една точка. И двата отбора имат привидно лесни мачове, в които разчитат да вземат трите точки. Португалия приема Литва, а Сърбия семейства на Люксембург.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР