Отново е това време на годината! Ретроградният Меркурий се завръща.

...
Отново е това време на годината! Ретроградният Меркурий се завръща.
Коментари Харесай

Ретроградният Меркурий всява хаос във връзките и плановете ни: какво да очаква всяка зодия

Отново е това време на годината! Ретроградният Меркурий се завръща. Планетата на връзката, търговията и пътуването става ретроградна на 9 септември и ще се движи обратно до 2 октомври, преминавайки през Везни (до 23 септември) и Дева.

Кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог усещат този пренос най-вече, до момента в който въздушните знаци Близнаци и Водолей ще имат по-малко трагична назадничавост.

Без значение от вашия зодиакален знак, ретроградният Меркурий е огромен астрологичен червен байрак за драма с някогашни (бивши любовници, някогашни другари и даже някогашни колеги) и това е изключително правилно, защото Везни е знакът на връзките. Това не значи, че всеки един някогашен ще стартира да се присеща за вас. Но няколко основни връзки, от които в никакъв случай не сте се отдалечили същински, се връщат в живота ви.

Тъй като Меркурий е планетата на връзката, това също е време да погледнете от близко по какъв начин се свързвате с другите , почтени ли сте, слушате ли тъкмо толкоз, колкото приказвате? Сдържате ли същинските си мисли и усеща? Говорите ли доста нелепости за хората и рядко ли казвате това, което би трябвало да им кажете в очите? Ако отговорът на някои от тези въпроси е „ да “, тогава сигурно можете да разчитате, че ще би трябвало да се справите с следствията!

Погледнете календара си: ретроградният Меркурий завършва на 2 октомври. Трябва да прекарате идващите няколко седмици в размисъл, преразглеждане и преправяне – това не е моментът да стартирате нови огромни планове или взаимоотношения. Това е по този начин, тъй като методът, по който мислите, методът, по който поддържате връзка, и методът, по който подхождате към взаимоотношенията си, е обект на смяна в хода на този пренос.
 image2_16x9.png Годината на Водния Заек: какво да чака всяка зодия от 2023 съгласно китайския хороскоп На фокус
Безплатен съвет: обърнете доста внимание на графика си по време на ретроградния Меркурий. Сега е по-лесно от всеки път да забравяте срещи, да закъснявате за значими ангажименти и да се натъквате на проблеми, свързани с пътуването, като да вземем за пример забавяне на влака или изпускане на полет. Уверете се, че сте готови!

Най-вече, не се отчайвайте! Да, ретроградният Меркурий може да бъде сложен миг, само че е нужен. Дава ви се късмет да продължите напред от предишното, да се научите по какъв начин да поддържате връзка по-добре и да преразгледате ежедневния си живот по метод, който кара нещата да вървят по-гладко. Успех и не забравяйте да помислите доста деликатно, преди да говорите!

Ето какво да очаквате от ретроградния Меркурий съгласно зодията си:
 Как ще повлияе ретроградният Меркурий на всяка една зодия  Как ще повлияе ретроградният Меркурий на всяка една зодия  Как ще повлияе ретроградният Меркурий на всяка една зодия  Как ще повлияе ретроградният Меркурий на всяка една зодия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР