Отново е това време: Меркурий е почти ретрограден. Небесното тяло

...
Отново е това време: Меркурий е почти ретрограден. Небесното тяло
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще бъдат НАЙ-ЗАСЕГНАТИ от ретроградния Меркурий през май

Отново е това време: Меркурий е съвсем назадничав. Небесното тяло ще аргументи малко междугалактически безпорядък от 10 май до 3 юни, което е второто от четирите му завъртания през 2022 година Както нормално, можете да предвидите недоразумения, механически неточности и закъснения при пътешестване. Тази пролет Меркурий потегля на назад в бъбривите Близнаци. Втората половина на този скучен пренос ще бъде прекарана в спокойния Телец, добавяйки малко непримиримост в любовта и кариерата ви. Докато тези обрати ще обиден всички, има няколко зодии, които с цялостна мощ ще почувстват тежестта на неговия небесен безпорядък. Ето кои са те:
Близнаци
Подгответе се, Близнаци, следва екзистенциална рецесия. Ретрограден Меркурий прекарва време във вашия първи дом на самопознанието през първата половина на противоположното си завъртане, което може да ви накара да поставите под подозрение задачата си даже повече от естественото за вас. Този назадничав Меркурий ще държи Близнаците в доста интроспективно пространство, което за тях е неуместна територия. Има възможност да се почувствате в капан на мислите си.

Нещо повече, този пренос прекарва време във вашия дванадесети дом на подсъзнанието, което ви прави в допълнение уязвими към машинация и илюзии. Когато Меркурий се реалокира в Телец може да се наложи да се откажете краткотрайно от обществения си живот и да се концентрирайте върху изцеление на несигурностите си.
Дева
Вероятно е добра концепция да стоите надалеч от обществените медии по време на назадничав Меркурий, Деви. Това е по този начин, тъй като досадният пренос се сблъсква с вашия дом на имиджа и всяка неправилна стъпка може да докара до безпорядък в обществения ви живот. Вероятността от неправилна връзка, която да докара до стеснение, е огромна. Бъдете доста усърдни, проверявайте най-малко по два пъти правописа си преди да публикувате нещо или да изпратите работен мейл.

Може да желаете да се подготвите и интелектуално. Ретрограден Меркурий прониква във вашия дом на философията, карайки ви да поставите под подозрение всичко, което в миналото сте знаели, а тази загуба на надзор може да бъде плашеща. Когато Меркурий се реалокира в Телец, Девата ще почувства потребност да избяга от нормалните си рутини, само че пътуванията на дълги дистанции или всичко, което е прекомерно отвън нормалния им график, би трябвало да се заобикаля, в случай че е допустимо.
Риби
Периодът ще ви удари, Риби - безусловно. Ретроградният Меркурий навлиза във вашия четвърти дом на фамилията, тъй че драмата в семейството може да се развихри през идващите няколко седмици. Не е подобаващ миг и за Рибите да се местят, тъй като евентуално ще съжаляват за нещо в новото жилище.

През втората половина на своето ретроградно придвижване, Меркурий е във вашия дом на връзката, причинявайки извънредно комплициране, когато става въпрос за изложение на вашите хрумвания или обработка на информация. Не подценявайте препоръките и инструкциите, които получавате. Може да ви се стори по-правилно да следвате личните си препоръки, само че в този интервал се въздържайте от сходни неща.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР