Отново е понеделник и е време да запретнем ръкави и

...
Отново е понеделник и е време да запретнем ръкави и
Коментари Харесай

Какво ви е подготвил днешният ден според зодията

Отново е понеделник и е време да запретнем ръкави и да се заемем за работа. И до момента в който за някои това е нещо прелестно, то други имат предпочитание да удължат уикенда с още ден-два. Ето какво да очаквате от днешния ден съгласно зодията си.
Овен
Денят е подобаващ за сантиментални преживявания. Очаква ви ново запознанство. Не пътувайте през днешния ден, тъй като са вероятни спорове по пътя. Внимавайте какво говорите и контролирайте мислите в главата си.
Телец
В деловите задължения ще имате шанс. Не показвайте отрицателното си мнение за някои, по-добре се сдържайте и се абстрахирайте от тези мисли, с цел да не се натоварвате.

Близнаци
В бъдеще ви чака смяна. Днес ще си спомните за минали прекарвания и ще ви се желае да върнете времето обратно. Починете си, тъй като имате потребност. Денят вещае облаги.
Рак
Общувайте с доста хора през днешния ден, тъй като това ще ви зареди позитивно. Бъдете съсредоточени и обърнете внимание на концентрацията си, защото през днешния ден ще сте извънредно разсеяни.
Лъв
Денят е добър за мързелуване и отмора. Можете да се поглезите умерено, тъй като го заслужавате. Желаете да се усамотите от дълго време, в този момент е момента да го извършите.
Дева
Не се тормозете за нещата към вас. Колкото по-спокойни сте, толкоз по-положително ще се чувствате. Внимавайте с шегите, които отправяте към близките, тъй като можете да ги засегнете.
Везни
Емоционален ден за представителите на зодия Везни. Имате потребност да прекарате огромна част от времето си с околните си хора. Направете го, по този метод ще си починете от всекидневието.
Скорпион
Помислете добре за нещата, които ви интересуват и в случай че мислите, че в действителност няма да се справите тогава потърсете помощ от другар. Подходящ ден за пътувания.
Стрелец
Имате нови хрумвания и попълнения в работата си, които ще бъдат сполучливи. Няма да са ви непотребни нови забавни познания.
Козирог
Опитайте се да не се срещате с хора, които не са ви приятни. По този метод ще си осигурите успокоение. Не се ядосвайте и добре подбирайте обкръжението си.
Водолей
Отдавна планувана среща ще се отсрочи през днешния ден. Въпреки, че ще си объркате проектите, ще се съгласите да помогнете на ваш непосредствен, който ще ви помоли за услуга.
Риби
Днес сте извънредно разсеяни, а това се дължи на почивните дни. Умът ви е ангажиран напълно с уикенда и това е спънка за съсредоточаването ви.


Етикети:
Предишна Случайна вест ОЩЕ ОТ Любопитно  Седмичен любовен хороскоп за 22 – 28 януари Седмичен любовен хороскоп за 22 – 28 януари  Ето по какъв начин да се отървете от неприятното въодушевление Ето по какъв начин да се отървете от неприятното въодушевление  Как одобряват раздялата зодиите Везни, Скорпион и Стрелец Как одобряват раздялата зодиите Везни, Скорпион и Стрелец  Дневен хороскоп за 22 януари Дневен хороскоп за 22 януари  Седмичен хороскоп за 22-28 януари Седмичен хороскоп за 22-28 януари Интервю Още Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните две години
​Какви провокации стоят пред Община Търговище през само че...
Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо Бенджамин Ладуиг: Всяко дете с аутизъм има неповторим метод на изра Ники Илиев за " Нокаут ": Исках да направя филм, който ще остави сл Марк Менсън: Всичко отминава и по този начин би трябвало да бъде коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Турция изпраща още военнослужещи към гра...
Турция продължи през нощта на събота против неделя да трансферира военнослужещи и военна техника към границата със Сирия в региона на Африн...
Депресията - първият симптом на Алцхаймер Тир излетя от пътя и падна от мост край Ха... Как нарекоха щерка си Ким и Кание Многохилядни митинги в Солун за разногласието с и... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Григор Димитров сподели от какво е направ...
Великолепна победа – единствено по този начин може да се опише представянето на Григор Димитров против Ник Кирьос на осминафинала на Australian O...
Дневен хороскоп за 22 януари Седмичен хороскоп за 22-28 януари Пиян водач атакува служители на реда в Прохода на Р... Ципрас: Македония е приета под това име... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Българска социалистическа партия: Внасяме 5 сигнала до прокуратурата...
Депутати от Българска социалистическа партия внасят сигнали с данни за корупция, в които са намесени кметове и знакови лица от ГЕРБ и за метода, по който функционир...
Цачева: Няма да се сменя конституцията, ни... Асад: Офанзивата на Турция в Сирия е подкр... Ангелкова не отговори на въпроса дали има... До края на европредседателството даваме па...  www.expert.bg  КНСБ и Манолова: Продължава битката с неплащането на заплати КНСБ и Манолова: Продължава битката с не...  Ръст на цената на петрола при започване на седмицата Ръст на цената на петрола при започване на...  През 2017 година са укрепени над 3100 км стоманен път и са сменени 2800 релси През 2017 година са укрепени над 3100 км жел...  Държавата не е събрала десетки милиони от бизнеса с горива, съобщи специалист Държавата не е събрала десетки милиони о...  www.iwoman.bg  Това, което интровертите няма да ви кажат Това, което интровертите няма да ви кажа...  Дневен хороскоп за 22 януари Дневен хороскоп за 22 януари  Всичко невероятно, е станало допустимо Всичко невероятно, е станало допустимо  Ед Шийрън ще се дами Ед Шийрън ще се дами  http://www.sportlive.bg  Защо Григор има късмет този път да преклони Надал Защо Григор има късмет този път да преклон...  Борусия желае 70 млн. и състезател, с цел да пусне Оба-Оба в Арсенал Борусия желае 70 млн. и състезател, с цел да пусн...  Със завръщането на Русев от Малта почват прехвърлянията в Левски Със завръщането на Русев от Малта почват...  Испански отбор желае мощно Каранга, котка го със заплата Испански отбор желае мощно Каранга, котка година.. Интервю Още Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните две години
​Какви провокации стоят пред Община Търговище през само че...
Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо Бенджамин Ладуиг: Всяко дете с аутизъм има неповторим метод на изра Ники Илиев за " Нокаут ": Исках да направя филм, който ще остави сл Марк Менсън: Всичко отминава и по този начин би трябвало да бъде Нови Най-четени Най-коментирани Седмичен любовен хороскоп за 22 – 28 януари... 26 0 Ето по какъв начин да се отървете от неприятното въодушевление... 77 0 Как одобряват раздялата зодиите Везни, Скорпион и Стрелец... 59 0 Европейски Съюз ще подписа с Палестина съглашение за асоцииране... 49 0
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР