Отново е четвъртък и отново е време за Лига Европа!

...
Отново е четвъртък и отново е време за Лига Европа!
Коментари Харесай

Лига Европа: На какво да заложим в звездните мачове в четвъртък

Отново е четвъртък и още веднъж е време за Лига Европа! Вторият по величина европейски клубен шампионат ни е подготвил нова доза вълнуващи дуели, от които феновете на спортните залози да избират и играят. Нашият екип от типстъри е подготвил няколко изкушаващи прогнози за довечера, а за вас остава да изберете кой залог ви подхожда най-вече.

Арсенал - Витория Гимараеш
" Артилеристите " се намират в тежък миг от своя сезон, откакто неубедителните изяви на отбора не престават, а през уикенда позволиха изненадваща загуба от Шефилд Юнайтед. Сега хората на Унай Емери ще се опитат да се реваншират на почитателите, а техният скромен противник в Лига Европа е доста подобаващ за това. 
" Топчиите " са с две победи след два изиграни мача в групите, до момента в който Витория стартираха с две провали. Лондончани са безспорен любимец в срещата, а седемте маркирани гола в предходните два мача идват да ни покажат, че офанзивата на тима се оправя чудесно в европейските шампионати. Очертава се победен триумф за домакините, който да затвърди лидерската им позиция в групата.

Партизан - Манчестър Юнайтед
През уикенда " алените дяволи " съвсем се пребориха за успеха против европейския първенец Ливърпул, като в последна сметка приключиха наедно, прекъсвайки серията на мърсисайдци от 17 следващи победи. Това единствено по себе си сподели, че отборът на Оле Гунар Солскяер разполага с голяма класа, която просто в обособени случаи остава неразгърната.
Сега " дяволите " гостуват на сръбския Партизан в трети мач от груповата фаза на Лига Европа. Белград постоянно е неловко място за посещение, само че все пак Манчестър Юнайтед разполага с задоволително качество в състава си, с цел да се преборят за успеха. Двата тима са водачи в група L с актив от четири точки, само че в днешния мач се чака Юнайтед да създадат значимата крачка към първото място в групата.

Рома - Борусия Мьонхенгладбах
Италианският гранд Рома не познава усета на успеха в последните си три мача във всички шампионати, в които записа три равенства. Атаката на " вълците " не се намира в добра форма, като в последните си пет дуела са отбелязали единствено три попадения.
Що се отнася до Гладбах, отборът претърпя загуба от Борусия Дортмунд през уикенда, само че все пак се задържа на върха в класирането в Бундеслигата. Мьонхенгладбах също не може да се похвали с изключително мощна офанзива, само че за сметка на това играе чудесно в отбранителен проект. Очертава се тежък мач в Рим, който обаче надали ще зарадва почитателите с доста попадения.

Автор: Mr. Corner

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР