Отново е 23.40 часа и стомахът ви започва да стърже

...
Отново е 23.40 часа и стомахът ви започва да стърже
Коментари Харесай

Идеи за среднощни вкусотии, които няма да навредят на талията ви

Отново е 23.40 часа и стомахът ви стартира да стърже неудържимо. Вие обаче се пробвате да не му обръщате внимание, тъй като знаете, че отводът от храна след 18.00 часа е в основата на множеството изпитани диети...

Вече е 00.30 часа и не издържате. Гладът побеждава и посягате към хладилника, където ви чакат част от картофите на фурна, които сте си приготвили по-рано, парче салам и малко лютеница. Изкушението се оказва прекомерно огромно и най-накрая му се отдавате.

Посягате към рафтовете и си устройвате изобилна среднощна вечеря, като даже се подслаждате с шоколадови бисквити. В началото се чувствате щастливи, тъй като гладът е минал, само че минути по-късно още веднъж ви обзема виновност, че че сте навредили на фигурата си.

Този сюжет е много постоянно срещан и в действителност е доста противен. Той обаче към този момент може да остане в предишното ви. В галерията нагоре сме ви приготвили три хрумвания за вкусотии, с които да задоволите среднощния си апетит, освен това без да изпитвате скрупули, че вредите на стройната си линия.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР